AYDINPOST ÖZEL

AK Parti Aydın İl Yönetim Kurulu Üyesi Musa Güzel'in yurt çapında yapılan bir operasyon kapsamında tutuklandığı iddia ediliyor.

Musa Güzel"in “Ahlaki olmayan öğretmen atamalarına müdahale ettiği ve maddi manevi menfaat sağladığı” gerekçeleriyle tutuklandığı öne sürülüyor. Güzel hakkındaki gelişme Aydın Gündem gazetesinde duyuruldu.

 

KONU SAKLANMAYA MI ÇALIŞILIYOR?

 

Konunun AKP kulislerinde gündemde olduğu fakat AKP Aydın Milletvekili Mehmet Erdem"in ve İl Başkanı İsmail Hakkı Eser"in baskılarıyla sır gibi saklandığı iddia ediliyor.

Musa Güzel"in Milletvekili Erdem"e ve İl Başkan"ı Eser"e yakın isimlerden biri olduğu biliniyordu. Musa Güzel daha önce Milli Eğitim"den sorumlu il yöneticisi görevini sürdürüyordu.

 

BÖYLE BİR ŞEY SÖZKONUSU DEĞİL

 

Aydınpost'a ulaşan AK Partili Musa Güzel, "Bu konuda bana intikal eden herhangi bir şey yok. Haber tamamen uydurma bir haberdir. Partide zaten iki yıldır Milli Eğitim konulurına ben bakmıyorum. Kaldı ki, atamalar Milli Eğitim Bakanlığı'nın prosedürüne göre yapılmaktadır" diye konuştu.

 

DAVA AÇACAK

 

Haberi yayınlayan gazete ve gazeteciler hakkında hukuki işlem başlattığını açıklayan Musa Güzel, "Bu nasıl bir şey anlayamadım. Ben Fethiyeli'yim. Fethiye'ye gitmem bile Fethiye'ye kaçtı olarak yorumlanmış. Ancak haberi yayınlayan gazete hakkında gerekli hukuki işlemleri başlattık" dedi.