Magazin basını öyle çok seviyor ki onları 'makyajsız' gündeme getirmeyi, "Bakın işte bu hallerini görün bir de siz" demek için yer arıyor, can atıyor.

Ancak bu defa Fransız Elle dergisi, magazincilere fırsat vermeden, onları dergi kapaklarına 'bile bile' hiçbir makyaj yapılmaksızın, müdahalesiz, photoshop'suz taşıdı.

Eski top model Eva Herzigova, İtalyan aktris Monica Belluci ve Fransa'nın güzellik abidesi oyuncusu Sophie Marceau, hilesiz, en gerçek halleriyle karşımızda.

Fransız Elle dergisi bir ilke imza atarak sinema ve moda dünyasının üç ismini, üç ayrı kapağa tamamiyle doğal güzellikleriyle birlikte taşıdı.

Wonderbra sütyenlerinin unutulmaz ismi Eva Herzigova, kıvrımlarıyla göz dolduran aktris Monica Belluci ve Fransız sinemasının önemli aktrislerinden Sophie Marceau, hiç makyaj yapmadan objektif karşısına geçti.

Birbirinden güzel üç ismi, kırmızı halıda veya podyumlarda bol makyaj ve şatafatlı elbiselerle görmeye alışık olan hayranları için 'hayalkırıklığı' olmayacak kadar 'gerçek' fotoğraflarda, Herzigova, Belluci ve Marceau'nun 'gerçekten' de güzel kadınlar olduğu bir kez daha ortaya çıktı.

Ne bilgisayar ortamında herhangi bir müdahale ne makyaj ne de başka bir şey.

'Güzel'in güzel olduğunu kanıtlayan dergi kapakları, çok ses getireceğe benziyor.

GAZETEPORT