35 yıllık tecrübesiyle trafikte bilinçli sürücü yetişmesi için hizmet veren Güven Sürücü Kursu sektörde büyümeye devam ediyor.

Motosiklet, otomobil, otobüs, kamyon, tır ve otomatik araç sertifikalarında hem bay hem de bayanların ilk tercihi olan Güven Sürücü Kursu, 400 metrekarelik hizmet binasında konfor dolu eğitimleriyle dikkat çekiyor.

Bay ve bayan usta öğretmenleriyle son model ve konforlu otomobillerle akan trafikte direksiyon eğitimi veren Güven Sürücü Kursu’nda kayıt olan adaylar hoca ve araç da seçebiliyor.

ÜSTÜN BAŞARI ORANIYLA ALKIŞ TOPLUYOR

Direksiyon sınavında yüzde 90’ı aşan üstün başarı performansıyla Aydın’ın en başarılı kurslarından biri olarak tanımlanan Güven Sürücü Kursu, sadece araç kullanmayı değil, güvenli sürüş tekniklerini de öğretiyor. Sürücü adayları ehliyetini alana kadar değil, her zaman Güven Sürücü Kursu’nu yanından destek alabiliyor.

Şoförlük aşamasında olası sıkıntıları pratik bir şekilde giderme konusunda eğitimler veren Güven Sürücü Kursu, sağlık sorunlarına da en doğru müdahale yöntemlerini adaylara gösteriyor.

HER ZAMAN SAMİMİ HER ZAMAN GÜLER YÜZLÜ

Güven Sürücü Kursu’nda direksiyon ve dershanedeki sınava hazırlık eğitimleri her zaman samimi, her zaman güler yüzlü hizmetle buluşuyor. Böylece öğrenciler severek ve eksiksiz olarak derslere katılıyor.

E-SINAV MERKEZİ AÇILACAK MI?

Güven Sürücü Kursu işletmeciliğini devralan Pınar Baysal ve Esra Baş, adayların en çok sorulan e-sınav hakkında soru yönelttiğini hatırlattı ve şunları söyledi:

Aydın’a Şubat ayı içerisinde e-sınav merkezinin açılacağını umuyoruz. Eğer e-sınav merkezi açılırsa adaylarımız başka illere gitmeden yatılı sınav süresinin yarısı zamanında ehliyet alabilecek

Pınar Baysal ve Esra Baş, Güven Sürücü Kursu faaliyetleri hakkında da, “Batı Gazi Bulvarı’nda kendimize ait 400 metrekarelik binamızda hizmet veriyoruz. Yeni binada daha nezih, ferah ve konforlu sınıflarımızdaki değişim herkesi memnun etmekte” dedi.

Kadrosundaki tecrübeli isimlerle de dikkat çeken Güven Sürücü Kursu, adaylarına gerek teorik, gerekse direksiyon derslerinde en iyi hizmeti vermenin yanı sıra trafiğe gönül rahatlığı ile çıkabilmeleri için mesai veriyor.

Güven Sürücü Kursu, simülatör eğitim ve teorik eğitimde de süre gözetmeden sınırsız eğitim veriyor.

 

Meşrutiyet Mh. Batı Gazi Bulvarı No.71 Efeler/AYDIN

Telefon: 0256.226 85 86

Mobil Tel: 0553.370 50 09

facebook.com/isikguven.mtsk

instagram.com/guven_sur_kur/

guven-surucu-kursu.jpgguven-surucu-kursu1-001.jpgguven-surucu-kursu2-001.jpgguven-surucu-kursu3-001.jpg

guven-surucu-kursu4-001.jpgguven-surucu-kursu5-001.jpgguven-surucu-kursu7-001.jpgguven-surucu-kursu6-001.jpg

guven-surucu-kursu8-001.jpgguven-surucu-kursu9-001.jpg

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA