Ünlü oyuncu Ozan Güven, önceki akşam sevgilisi Yosun Güreli’yi yolcu ederken, “İlişkiniz nasıl gidiyor?” diye soran gazeteciye saldırdı.

“Sana ne lan! Ben sana ‘....... karıyla aran nasıl?’ diye soruyor muyum?” diye bağıran Güven’i 4 arkadaşı zor durdurdu.

YOSUN GÜRELİ HEMEN UZAKLAŞTI

Alkol şişede durduğu gibi durmuyor! Başarılı oyuncu Ozan Güven önceki akşam sevgilisi Yosun Güreli ve bir grup arkadaşıyla Cihangir’de bir kafede yemek yedi. Aşırı alkollü olan Güven, bir ara sevgilisini yolcu etmek için dışarı çıktığında bir gazetecinin, “İlişkiniz nasıl gidiyor Ozan Bey?” sorusu üzerine deliye döndü. Ünlü oyuncu, “S.... gidin lan!” diyerek gazetecinin üzerine yürürken Yosun Güreli, otomobille hızla uzaklaştı.

"NE KÜFRÜ, ABARTMAYIN LÜTFEN"

“Sana ne lan benim ilişkimin nasıl gittiğinden! Ben sana ‘...... karıyla aran nasıl?’ diye soruyor muyum? Sen kimsin, ne cüretle bana bu soruyu sorarsın?” diyerek muhabirin üzerine yürüyen Ozan Güven’i 4 arkadaşı zor zapt etti. Bir saat sonra kafeden çıkan Güven, gazetecilerin biraz önceki tepkisininne denini sorması üzerine, hiçbir şey olmamış gibi, ‘Ne küfrü, ne saldırması? Abartmayın lütfen, öyle bir şey olmadı arkadaşlar” dedi.

HT MAGAZİN / BORA BAĞCIBAŞI