Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında yarın saat 20.00'de deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenman ile tamamladı.
Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı olarak yapılan antrenmana tedavisine devam edilen Hugo Almeida ve sağ ayak iç yan bağlarında zorlama olan İbrahim Toraman katılmadı. Dün çalşımada yer almayan Quaresma antrenmana çıktı.
Isınma çalışmaları ve kısa koşular başlayan antrenmanda, pas çalışması sonrası minik kale maç yapıldı. Yarım sahada yapılan taktik maçının ardından, şut çalışması ile antrenman sona erdi.
Beşiktaş saat 16.00'da Pendik'ten deniz otobüsü ile Yalova'ya, oradan da karayolu ile Bursa'ya hareket edecek.
Antrenör Carvalhal Bursaspor maçında görev vereceği 19 kişilik kadrosunda şu isimler yer aldı:
Rüştü, Cenk, Umut Kaya, İsmail Köybaşı, Fernandes, Sivok, Quaresma, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek, Mehmet Aurelio, Ekrem Dağ, Necip Uysal, Sİmao Sabrosa, Holosko, Sidnei, Ernst, Edu, Egemen Korkmaz, Tanju kayhan.
Portekizli teknik adamın sakatlığı ve antrenman eksiği olmamasına rağmen Guti'yi kadroya almaması dikkat çekti. Sağ ayak iç yan bağlarında zorlama olan İbrahim Toraman da son anda kadrodan çıkartıldı. Carvalhal'ın kadroda 3 kaleciyi yer vermesi ise gözden kaçmadı.
Carvalhal'in oluşturduğu bu kadro doğrultusunda sahaya süreceği ilk 11'in şu şekilde olması bekleniyor:
Rüştü, Ekrem, Egemen, Sivok, İsmail, Ernst, Aurelio, Fernandes, Simao, Quaresma ve Edu.
 
DHA