Karşılaşmanın son dakikasında Beşiktaş adına bir penaltı vuruşundan faydalanamayan Guti, çok üzüntülü olduğunu söyledi.

Karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, ''Herkes çok üzüldü, ben daha çok üzüldüm. Penaltı vuruşunu yaparken kendimi çok iyi hissediyordum. Bir maçın son dakikasında böyle bir şans geldiğinde, bunu kaçırmamanız gerekir.
Taraftarımızdan özür diliyorum'' ifadelerini kullandı..

Beşiktaşlı futbolcu Holosko ise zor ve yorucu bir karşılaşma oynadıklarını belirterek, ''Kapalı savunmayla oynayan bir takıma karşıydık. Quaresma'nın attığı gol ofsayt değildi'' dedi.

Taraftarların bazı oyunculara toleranslı davranıp, bazılarına tepkili olması konusunda ise Slovak futbolcu, ''Oyundan bana karşı tepki olduğunu farketmedim. Taraftarlardan tepki oluyor. Taraftar tepkilerinde haklı. Hücum oyuncusunun gol atmasını bekliyorlar. Tepkilerin farkındayım. Değiştirmek için çalışıyoruz. Beşiktaş'a ilk geldiğimde istediğimi yapıyordum. Ama şu anda her şey tersine döndü. Beşiktaş'a ilk geldiğimde hücumun uç noktasında oynuyordum. Takımda yer bulduğum için mutluyum. Sadece mevki değişikliği değil, aynı zamanda sakatlıklar da yaşadım'' diye konuştu.

Beşiktaş'ın beraberlik golünü atan İsmail ise gol bulamadıkları için rakibin direnç kazandığını ifade ederek, ''Rakibin 1-0 öne geçmesi büyük takımlar için önemli değil. Değiştirmek için tüm hamleleri yaptık. Kazanamadığımız için üzgünüz'' dedi.

A.A.