Spor hayatından çok özel hayatı ve gece eğlenceleri ile gündeme gelen Guti yaptığı açıklamalarla şaşırttı

İspanya'nın yolunu tuttuktan sonra yöneticilerle temas kuran Guti, "Sözleşmemi fesh etmek istiyorum. Avukatım bu konuyla ilgilenecek" diyerek son sözünü söyledi.

Büyük umutlarla geldiği Beşiktaş'ta hayal kırıklığı yaratan Guti, İspanya'dan dönmesinin zor olduğunu söyledi. Yönetimden sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedilmesini isteyen ve bu konuda avukatını görevlendiren yıldız futbolcu dün Futbol Komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ve Doğan Küçükemre ile telefonda görüştü.

Türkiye'ye geldiği günden beri futbolundan çok özel hayatının tartışıldığını kaydeden Guti'nin, "Bir kez gazetecilere yakalandım. Sürekli o resim ve aynı tür haberlerle gündeme geliyorum. Dikkat edin, benimle ilgili haberlerde hep aynı resim kullanılıyor. Bana karşı yapılan eleştirileri artık kaldıramıyorum" diye isyan ettiği öğrenildi.

DESTEK GÖRMEDİM

Menajeriyle görüştükten sonra avukatı aracılığıyla sözleşmesini fesh edeceğini de ikiliye bildiren İspanyol yıldız, gittiği hiçbir yerden kötü ayrılmadığını da ifade etti.

İspanyol yıldız, Beşiktaş'a veda ettiğini de yakın çevresine söylerken, taraftarın kendisine sahip çıktığını ama yöneticilerden aynı desteği göremediğini çevresiyle paylaştı.