Spor Toto Süper Lig'in 20. haftası'nda 5 Şubat Cumartesi günü Fiyapı İnönü Stadı'nda Karabükspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, mücadelenin hazırlıklarına bu sabah Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile başladı.

Siyah beyazlı takımda dün akşam oynanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında forma giyen futbolcular koşu yapmakla yetinirken, diğer oyuncular önce istasyon, sonra da 5-2 çalışması yaptı. Yarım sahada kanat ve taktik çalışması yapıldı. Yine yarım sahada oynanan maçın ardından şut çalışması ile antrenman sona erdi.

Teknik direktör Bernd Schuster yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmana dinlendirilen Quaresma ile tedavisine devam edilen Guti katılmadı. İspanyol futbolcunun Karabükspor maçında takımdaki yerini alamayacağı öğrenildi. Sakatlıkları süren Nihat ve Cenk takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde koşu çalışması yaptı. Hafta başından bu yana tedavi gören Mert Nobre ise takımla birlikte çalıştı.

Beşiktaş, Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını yarın saat 16.00'da yapacağı basına kapalı antrenmanla tamamlayacak.