Beşiktaş’tan senelik 2,7 milyon euro alan İspanyol orta saha oyuncusu, bir Katar kulübünün yaptığı 4 milyon euroluk teklifi hiç düşünmeden geri çevirdi.
 
İspanyol oyuncu Guti'nin Beşiktaş sevgisi ağır bastı. Disiplinsiz olduğu için bileti kesildiği iddia edilen yıldız futbolcunun Katar'dan çılgın bir teklif aldığı ortaya çıktı. Beşiktaş'tan yıllık 2 milyon 700 bin euro alan tecrübeli futbolcuya 4 milyon euro önerildiği öğrenildi.
 
Kısa sürede taraftarların da sevgilisi haline gelen Gu-ti'nin Katar ekibinin idarecilerine "Beşiktaş'ta mutluyum ve kariyerimi Türkiye'de noktalamayı düşünüyorum" diyerek öneriyi geri çevirdiği öğrenildi. Beşiktaş yöneticisi Fahrettin Cüroğlu da konuyla ilgili gazetemize önemli bilgiler verdi.
 
Kulübe teklif gelmedi ama...
 
Deneyimli idareci, "Guti ile bir sorunumuz yok. Bu haberler nereden çıkıyor anla -mıyorum. Tam lig başlarken bizi yıpratmak mı istiyorlar. Guti için bize bir teklif gelmedi. Ama kendisine bir önerinin geldiğini biliyorum. Kendisinin teklifi geri çevirdiğini duydum. Biz ondan çok memnunuz. Guti gibi tecrübeli futbolculara her takımın ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.