AYDIN"ın Nazilli ilçesinde yüksek sesli müzik dinleme tartışması cinayetle sonuçlandı. Olay, Yeni Mahalle 135. Sokak"taki bir apartmanın 3. katında meydana geldi. Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Nazilli İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat 2. sınıf öğrencisi olan M.B.(21) ve K.E. (20), evde ders çalışırken aşırı derecede müzik sesi geldiğini duyarak aşağıya indi. Aracını apartmanın önüne park etmiş olan ayakkabı satıcısı Metin Vural"ı (25) gören iki üniversite öğrencisi tartışmaya başladı. Tartışmada aracın içerisinde bulunan Metin Vural, "Tamam kapatırız. Niye ukalaca bağırıyorsunuz" diyerek karşılık verdi. Tartışmanın büyümesi üzerine öğrencilerden K.E., mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile Metin Vural"ı beş yerinden bıçaklayarak ağır yaralanmasına neden oldu.

KURTARILAMADI

Ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi"ne getirilen Metin Vural hastanede son olarak, "Ne olur anneme babama haber vermeyin. Ben iyiyim. Üzülmelerini istemiyorum" dedikten sonra komaya girdi. Genç, daha sonra karaciğer ve böbreklerinden almış olduğu ağır yaralardan dolayı hayatını kaybetti.

2 kişi tutuklandı: Görgü tanıklarının ifadelerinin ardından polis yaptığı operasyonla iki genci suç aletleri ile birlikte evlerinde yakalayarak göz altına aldı. 1"i üniversite öğrencisi 2 kişi tutuklandı.