KAZIM GÜNAYDIN, SOSYAL MEDYA HESABINDAN CEVAP VERDİ

Sosyal medya hesabından cevap veren İncirliova eski İlçe Başkanı Kazım Günaydın “Sayın Kale kendi başarısızlığını, başkalarının üzerine yıkmakla, bu başarısızlıkları hemşerilerimizin aklından silebileceğini inanıyor. Hemşerilerimizin nezdinde, kredisini bitirmiş olan bu şahıs, niçin böyle oldu diye sorgulaması yerine, bir suçlu arayarak kendi güçsüzlüğünü ve acizliğini tüm kamuoyuna göstermiştir. Biz davamız için kendi canımızdan, kendi malımızdan ve kendi makamımızdan vazgeçeriz, ancak biz davamızdan ve liderimizin izinden gitmekten asla vazgeçmedik ve vazgeçmeyeceğiz” dedi.

Günaydın, açıklamasında sözlerini şöyle sürdürdü:

Sayın Kale kendi başarısızlarını başkalarının üzerine yıkmakla bu başarısızları hemşerilerimizin aklından silebileceğine mi inanıyor.

Hemşerilerimizin nezdinde kredisi bitirmiş olan bu şahıs niçin böyle oldu diye sorgulaması yerine bir suçlu arayarak kendi güçsüzlüğün ve acizliğini tüm kamuoyuna göstermiştir.

Biz davamız için kendi canımızdan, kendi malımızdan ve kendi makamımızdan vazgeçeriz ancak biz davamızdan ve Liderimizin izinde gitmekten asla vazgeçmedik ve vazgeçmeyeceğiz.

Kendimiz naçizane iyi bir tüccarızdır.

Bu ülkenin yetiştirdiği ürünleri değerinde ve dünyanın her yerine satmasını ve markalaştırmasını çok iyi biliriz amma velakin Davaya ve Partimize ihanet etmeyi ve adam satmayı bilmeyiz bunun bizim karakterimizde asla ve asla yeri yoktur olamayacaktır.

Biz geçmişte neler neler gördük Partisini satanları davasını satanlar makam ve mevki uğruna yollarını ayıranları gördük. Ha şunu da söylemek lazım bunları geçmiş dedik ama çokta uzak bir tarihte görmedik.

Kendini dava adamı olarak addeden şahıs başka bir siyasi parti Liderini “ Sayın Başbakanım “ diye davullarla zurnalarla “Develerle karşıladığına bu gözler şahit oldu ve siz değerli hemşerilerim de bunlara bizzat şahit oldunuz.

Yine şahitsiniz ki 15 TEMMUZ kanlı Darbe girişimi gecesi O hainlerin bu ülkeye göz diktikleri gece Liderimiz R. T. Erdoğan’ın sokaklara Vatan savunmasına inin çağrısı ile ilk olarak sizlerle birlikte biz indik ve 27 gün bizzat şahsım ve siz cesur ve vatansever hemşerilerimle Demokrasi Nöbetleri Tuttuk. Yine soruyorum kendini Dava adamı addeden şahıs siz 27 gün boyunca neredeydiniz? Bir gün olsa dahi katılıp bizlere destek vermeyen bu şahıs üstüne üstük nöbet tutulan parkın ışıklandırmalarını kestirip belediyeden anons yaptırılmasını dahi izin vermedi ancak biz iman varsa imkân vardır diyerek camilerden anonslarımızı yaptık. Partim ve kendi imkânlarımızla ve siz aziz halkımızın desteği ile vatan nöbetimizi Şerefimizle tuttuk. Rabbim bu ülkeye bu acıları bir daha göstermesin ve hainlere fırsat vermesin.

Bizim düsturumuzda ihtiras ve kin yoktur Biz Davası için her türlü çileye her türlü göreve sorgusuz ve sualsiz olarak baş koyduk ve başarılı bir şekilde aldığımız görevleri yerine getirdik çok şükür ki bu konuda veremeyeceğimiz hesabımızda yoktur.

Bize suç atarak bize hesap sormaya çalışan aklı evveller şunu akıllarına kazısınlar ki biz Önce Allah’a daha sonra da aziz halkımıza hesap veririz.

Şu sözlerle yazıma nokta koymak istiyorum;

Büyük Liderler başarısızlıklarına, hatalarına ve eksikliklerine bakar ve düzeltmeye çalışır.

Güçsüz Liderler kendi yetersizliklerini başkalarının üstüne atarak başarısızlıklarının üstünü örtmeye çalışır.

Saygı ve sevgilerimle

Kazım Günaydın."

 

Aydınpost ANDROID'de TIKLA YÜKLE!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA YÜKLE!