Beyoğlu’nun ara sokaklarında yaşanan kapkaç anı güvenlik kameralarına yansıdı. Otomobilli kapkaç çetesi, olaydan yarım saat sonra polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Beyoğlu’nun ara sokaklarında bir kadın, kapkaççıların saldırısına maruz kaldı. Yaşanan kapkaç olayı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde beyaz bir otomobilden inen bir şüpheli, ilk olarak sokakta bulunan bir direğin arkasına saklanıyor. Bir süre direğin arkasında kalan C.D. isimli şüpheli, yoldan geçen M.K. isimli kadının arkasından yaklaşarak çantasını kapıp kaçıyor. Şüpheli çantayla kaçarken, mağdur M.K. ise girdiği şokun etkisiyle şüphelinin arkasından bakınıyor.

screenshot_2-028.jpg

Olay yerindeki güvenlik kameralarını inceleyen Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kapkaç olayından yaklaşık yarım saat sonra 4 kişi oldukları öğrenilen otomobilli kapkaç çetesi üyelerini çalınan çanta ile kıskıvrak yakaladı. Kapkaçı yapan C.D. isimli şüpheli 18 yaşından küçük olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğüne sevk edilirken, Ö.Ç., Ü.A. ve E.K. ise emniyetteki sorgularının ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. İçerisinde 180 TL, cep telefonu ve kredi kartlarının olduğu çanta ise M.K.’ye teslim edildi.