Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Erdoğan'dan ABD'ye 'terör' eleştirisi

Ankara - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar'ı teröre destek vermekle suçlayan ABD'nin, terör örgütü YPG'ye durmaksızın silah desteği vermesini eleştirdi.



Kılıçdaroğlu'nun hedefinde AİHM vardı

Ankara - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinin (AİHM) kanun hükmünde kararname ile görevinden uzaklaştırılan öğretmenin açtığı davayı reddetmesi ve OHAL Komisyonunu adres göstermesini eleştirdi.



Bahçeli CHP'yi bombaladı

Ankara - MHP lideri Bahçeli, Türkiye'nin Katar'da askeri üs kurmasına karşı çıkan CHP'yi sert sözlerle eleştirerek, "Eğer yürekliyseniz, ABD'ye ne işiniz var Orta Doğu'da deyin de endamınızı görelim, adamsınız diyelim" dedi.



Bölücü terör örgütüne son yılların en büyük darbesi

Ankara - Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), son dönemde icra edilen başarılı operasyonlar neticesinde bölücü terör örgütüne ait yurt içindeki silah ve mühimmat depolarının büyük oranda ele geçirildiğini ve imha edildiğini duyurdu.



İçişleri Bakanlığına FETÖ operasyonu: 42 kişi hakkında gözaltı kararı

Ankara - Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Kamu Kurum ve Kuruluşlarındaki FETÖ/PDY'ye ilişkin soruşturmalar kapsamında İçişleri Bakanlığı personeli 42 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.



NBA'de şampiyon belli oldu

İstanbul - NBA Finalinde Cleveland Cavaliers'ı 129-120 yenen Golden State Warriors, seriyi 4-1'e getirerek şampiyon oldu.