İzmir'de evi terk eden 21 yıllık eşi N.Ç., “Bu çocuklar da senden değildi” sözleri üzerine O.Ç. biri 15 diğeri 12 yaşındaki iki çocuğuna DNA testi yaptırdı. İki çocuğun da kendisinden olmadığını öğrenen O.Ç., kararın kesinleşmesinin ardından nüfus müdürlüğüne gidip iki çocuğu da nüfusundan sildirdi.

İki çocuğun da kendisinden olmadığını öğrenen O.Ç., kararın kesinleşmesinin ardından nüfus müdürlüğüne gidip iki çocuğu da nüfusundan sildirdi. O.Ç., “15 yıl evli ve 2 çocuk babasıydım. Bekar ve hiç çocuğu olmayan bir insan oldum. Allah düşmanımı bile bu hale düşürmesin” dedi.

O.Ç., 21 yıl önce köylüsü N.Ç. ile evlendi. Çiftin evlilikleri süresince önce oğulları R.Ç. daha sonra da kızları G.Ç. dünyaya geldi. Hurdacılık yaparak geçimini sağlayan O.Ç., geçen yıl bir arkadaşının teklifi üzerine İstanbul"a fabrikada çalışmaya gitti. Eşi, yılda birkaç kez İzmir"e gelip ailesini gören O.Ç.'yi telefonla aradı. Evdeki bütün eşyaları sattığını ve çocukları da alıp Ankara'ya ailesinin yanına gittiğini söyleyen eşinin sözlerini önce şaka sanan O.Ç., “Çocuklarımıza acı” diyerek eşine yalvardı. Eşinin “Zaten bu çocuklar da senden değildi. Ben zamanı geldiği için gidiyorum, onları bugünlere getirdiğin için teşekkürler” sözleri O.Ç.'yi bir kez daha yıktı.

İzmir"e gelip komşu ve akrabalarıyla görüşen O.Ç., 21 yıllık eşinin birden fazla kişiyle ilişkisi olduğunu ve bilenlerin aile faciasına neden olmamak için sustuğunu öğrendiğini öne sürerek, İzmir Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açtı. Hakim de, evi terk eden N.Ç.'yi kusurlu bularak boşanma kararı verdi. Çocukların kendisinden olmadığı iddiaları üzerine O.Ç., çocukları da annesine vermeyi kabul etti. Mahkeme çocuklar için ayda 50 TL nafaka bağladı.

Eşini tek celsede boşayan O.Ç., daha sonra da "gözü gibi' bakıp büyüttüğü iki çocuğunun kendisinden olup- olmadığını anlamak için dava açtı. Baba ve 2 çocuğu hakim kararıyla İzmir Adli Tıp Kurumu"nda DNA testi yaptırdı. Kurumun uzman doktorları tarafından hazırlanan raporda, iki çocuğun da O.Ç.'den olmadığı belgelendi. Büyük şok yaşayan O.Ç., çocukların kendisinden olmadığını öğrendikten sonra, boşanma kararının kesinleşmesini bekledi. Karar kesinleşince, O.Ç., çocukları bildiği R. ile G.'yi nüfus müdürlüğüne giderek üzerinden sildirdi.

O.Ç., “15 yıl evli ve iki çocuk babasıydım. Bekar ve hiç çocuğu olmayan bir insan oldum. Allah düşmanımı bile bu hale düşürmesin” dedi. - DHA