Aydın ili kazan ben kepçe demiştim size. Yaşımızın ve tecrübemizin gereği, BELEDİYE BAŞKANLARI, PROFESÖRLER, SANAYİCİLERi DEVLETİN ÜST KADEMESİNDE BULUNAN MEMURLAR, MİLLETVEKİLLERİ GİBİ HERKESİN ORTAK İFADESİ,

Siyasette, ticarette, sosyal hayatta, toplumda, aile ilişkilerine, nezaket, dürüst olmak, yalan söylememek, küfür etmemek, arkadan dolaşıp pusu kurmak, üç gün önce kötü dediği insanı 3 gün sonra övmek, çalı kakıcılığı yapmak, kendisine vefa gösteren insanı satmak, dostu düştüğünde ona sırtını dönmek ona vefa göstermemek, insan onurunu ayaklar altına almak…”

Yukarıdaki ifadeler maalesef çok doğru ifadeler ben de bu ifadelere katılıyorum.

Bunu söyleyen arkadaşlara dostlara şunu söylüyorum;

SİZ HİÇ AYNAYA BAKIP BU İFADELERİ KENDİNİZE SÖYLÜYOR MUSUNUZ? KENDİNİZİ ORADA GÖRÜYORMUSUNUZ?”

İşte o zaman yukarıdaki sözleri söyleyen dostlarım susuyor.

Çünkü aynalar hiçbir zaman yalan söylemez, siz neyseniz size onu yansıtır.

Geçmişte, belediye başkanı, profesör, hâkim, savcı, milletvekili, bakan, vali tüm bu unvan makam para pul sahibi olan dostlarımın bazıları ne oldum delisi olmuşlardır. Topluma, dostlarına, halkına, anasına babasına sırt dönmüşler sonları hüsran olmuştur.

Tabi bu sözüm bazıları içindir.

Meşhur Halk sözü vardır,

“GURURLANMA PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR”

Son zamanlarda toplum olarak, paranın, pulun unvanın esiri olmuş vaziyetteyiz. Çünkü MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERDEN UZAKLAŞTIK.

Atatürk felsefesinden uzaklaştık, İslami öğretiden uzaklaştık. Türk insanın örf adet ve aile değerlerinden uzaklaştık.

Dolayısı ile toplumda huzur, mutluluk, saygı, sevgi ve vefa unutuldu. Bu gidiş doğru gidiş değil Allah sonumuzu hayır eylesin.

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ BAŞARISI, TÜBİTAK BELGESİ İLE TESCİLENDİ

Değerli dostlarım Aydın ilinin gözbebeği ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ, 60 bin öğrenci kapasitesi ile Aydın ilinin Sosyal Ekonomik hayatında çok büyük değere sahiptir.

Bu Üniversite çok zor şartlarda kurulmuştur.

Zamanında Sn. İsmet Sezgin, Sn. Nahit Menteşe, Sn. Yüksel Yalova, Sn Cengiz Altınkaya, diğer milletvekilleri, belediye başkanları ve Aydın halkının çok büyük katkıları ile kurulmuştur. Bu safhalarını yaşayan gazeteci olarak canlı şahidiyim.

Bu Üniversitenin Rektörünü Sayın Recep Tayip Erdoğan atamıştır.

Sayın Erdoğan, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörünü atarken kendi kriterlerine ve AK PARTİ kriterlerine göre atamadı mı?

AK PARTİ İKTİDARININ milletvekili olan Sayın Metin Yavuz ise zaman zaman Sayın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü ve Adnan Menderes Üniversitesi ile ilgili inanılmaz iddialar ortaya koymaktadır. Bu iddialar yenilecek yutulacak cinsten değildir.

Üniversiteye kayıt yaptıracak çocukların ve velilerin midelerini bulandıracak cinstendir.

Peki söyledikleri bir veriye dayanıyor mu?

Konuyla ilgili Adnan Menderes Üniversitesi, Devletin TÜBİTAK ULAKBİM veri tabanına göre TR Dizin sıralamasında 217 üniversite arasından 23. Sırada.

Üniversitemiz TR Dizin’de 217 üniversite arasında en çok atıf alan 24. üniversite oldu. Bu istatistikler bize Ege Bölgesi’nde, Dokuz Eylül Üniversitesi ve Ege Üniversitesi’nin ardından en çok bilimsel çalışma üreten 3. üniversite olduğumuzu gösterdi.

Yukarıdaki tablo ile Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Sayın Osman Selçuk Aldemir ile ulaşılmıştır.

AK PARTİ Milletvekili Sayın Metin Yavuz’u anlamakta zorluk çekiyorum. Reisi cumhurunun tayin ettiği Sayın Osman Selçuk Aldemir ile alıp veremediği ne olabilir ki diye sormadan geçemiyor insan.

Bu durum hiç hoş değil, “Ahmet Ağabey burada Osman Selçuk Aldemir yıpratılmıyor, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi yıpranıyor” diyenlerin sayısı bir hayli fazla.

Değerli okuyucularım şu an Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörüne PUSU KURULMAKTADIR.

Ne diyeyim Allah ıslah etsin.

Ben Buradan AK PARTİ MİLLETVEKİLİ Sayın Metin Yavuz’a soruyorum, siz Aydın iline ne katkı sağladınız? Bir Yatırımınız mı var? Size yakışan Adnan Menderes Üniversitesine sahip çıkmak değil mi?

Adnan Menderes Üniversitesi’ni öğrenci kayıt döneminde aşağılamak size hiç yakışmıyor sayın vekil bilmenizi isterim.