Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, ikinci yarıda daha başarılı olmak için bir dizi önlemler aldı. Antalya kampından maksimum verimi almayı hedefleyen Güneş, futbolcuların beslenme ve uyku saatine kadar her şeyi bir kurala bağladı. İzin öncesi oyuncularını, “Herkes dinlenmiş olarak kampa gelsin” diye uyaran Güneş, dün başlayan Antalya kampında futbolcularına yeni kurallar getirdi. Güneş, “İkinci yarıya tam olarak hazır olmak zorundayız. Bunun için beslenmenizden uyku saatinize kadar herşeye dikkat etmelisiniz. Kimsenin gözünü yaşına bakmam” uyarısında bulundu.

GENÇLERE GÜN DOĞDU

Sıkı antrenman programlarıyla tanınan tecrübeli teknik adamın, kamp süresince özellikle dengeli beslenme ve uyku düzenleri konusunda çok hassas davranması bekleniyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in Antalya kampına götürme kararı aldığı A2 takımı futbolcularından Mücahit, Zeki, Şahin, Abdulkadir, Mustafa ve Rasimcan, kendilerine verilen şansı iyi değerlendirmek istiyor. Altyapı Koordinatörü Sadi Tekelioğlu'nun güvendiği 6 futbolcudan performansları beğenilenler, ikinci yarıda A takım kadrosuna dahil edilecek. Bu arada Şenol Güneş'in Seul'da yardımcılığını yapan antrenör Şeref Çiçek bordo-mavililerle ilk idmanına dün çıktı.

Antalya kampı 3 eksikle başladı

Bordo-mavililerin ikinci yarı kampı dün Antalya'da başladı. Kampa ameliyat olan Ceyhun ve Yattara dışında Afrika Kupası'nda Kamerun Milli Takımı kadrosundaki Song dışında tüm oyuncular katılırken, hafif bir çalışma yapıldı./yeni şafak