Yönetim ise bu konuda önümüzdeki günlerde bir adım atmaya hazırlanıyor. Genç kaleci Onur ise Şenol Güneş'in yanında kendisini güvende hissettiğini söyledi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu transfer çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Bordo mavili takımın tecrübeli teknik adamı Şenol Güneş'in bonservisi Fenerbahçe'de bulunan Burak Yılmaz'ı kadrosunda görmeyi çok istediği ve yöneticilerin ise bu konuda önümüzdeki günlerde bir adım atmayı planladığı öğrenildi.

Bu arada Güneş'in, Burak Yılmaz ve yabancı bir forvet oyuncusunun yanı sıra, bir savunma oyuncusu ve bir hücum oyuncusu daha talep ettiği belirtildi. Bordo mavili takımda stoperlerden Song'un Şubat ayının sonuna kadar milli takım kampında kalma ihtimalinin bulunması, Tayfun'un sakatlığı nedeniyle sezonu kapatması, Egemen'in sakatlığı nedeniyle Antalya kampını verimli geçirememesi, Giray'ın da sakatlığının tamamen geçmemesi nedeniyle stoper sıkıntısı çeken Güneş, Hırvat solbek Cale'yi bu mevkiye hazırlıyor.

ONUR: ŞENOL GÜNEŞ'İN YANINDA KENDİMİ GÜVENDE HİSSEDİYORUM

Bordo mavili takımın genç kalecisi Onur Recep Kıvrak, DHA'ya verdiği röportajda Şenol Güneş'in gelmesiyle uzun zamandır beklediği formasına kavuştuğunu belirterek, "Onun takımın başına geleceğini duyunca oldukça fazla heyecanlandım. Geçmişte tartışılmaz çok kaliteli bir kaleciydi. Şimdi de çok kaliteli bir teknik adam. Onun yanında kendimi güvende hissediyorum ve bana çok şey katacağına inanıyorum. Formayı giymek için çok bekledim. Uzun bir aradan sonra ilk formayı giydiğimde gerçekten çok heyecanlandım. Ama hocam bana güvendi ve arkamda durdu. Şimdi devre arasında formamı korumak için ne gerekiyorsa yapacağım. Sıkı bir rekabet var ve rekabetin takıma katkısı oldukça fazla" diye konuştu.

ZAFER YELEN: "EN BÜYÜK DİLEĞİM SAKATLANMAMAK"

Trabzonspor'un iki sezon uğraştıktan sonra geçtiğimiz sezonun başında kadrosuna kattığı Zafer Yelen de kamptan oldukça umutlu. Geride kalan yarım sezonda hiç forma giyemediğini söyleyen Zafer, "Artık en büyük dileğim sakatlanmamak. Antrenmanlarda elimden geleni yapıyorum. Kendimi gayet iyi hissediyorum. Kamp başladığından beri iyi çalışıyorum. Her şey çok güzel ve inşallah böyle devam eder. Rekabet oldukça iyi. Sonuçta bu bizim işimiz. Futbolcular birbirlerini desteklemeli. Herkes buraya futbol oynamaya geldi ve takımın başarısına katkı yapmak istiyor. Sezonun ikinci yarısında, ilk yarıya oranla çok daha başarılı olmak istiyoruz. Ben de kendi adıma formayı kapmayı çok istiyorum" ifadelerini kullandı.

TOLGA: "KULÜBEDE OTURMAYA ALIŞIK DEĞİLİM"

Tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin ise devre arası kampının çok iyi geçtiğini belirterek, "Yedek kulübesinde kalalı yaklaşık bir sene oldu. Ben oturmaya alışık değilim. Bu kampta formayı kapmak için ne gerekiyorsa yapacağım. Şu anda her şey çok güzel gidiyor. Önemli olan Trabzonspor'un başarısı ancak, o formayı giymeyi çok özledim" dedi. Bu arada yönetimin sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Tolga'ya henüz sözleşmesini uzatmak için bir teklifte bulunmadığı belirtildi./milliyet