Korkulan oldu. Trabzonspor yönetim kurulundaki krizin Bordo-Mavili takıma sıçramasından endişe ediliyordu. Sezona süper bir başlangıç yapan Trabzonspor, 6-1'lik Sivas maçıyla şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğunu bir kez daha gözler önüne sürdü. Her şey dört dörtlük gidiyorken Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu'nun istifası bomba gibi düştü. Teknik Direktör Şenol Güneş, Hacısalihoğlu'nun yakın arkadaşı ve her fırsatta övdüğü bir yönetici. Tecrübeli teknik adam yakın arkadaşının istifası üzerine kendisi de görevi bırakma kararı aldı. Ancak Bordo-Mavili yöneticiler, 'Hocam şampiyonluğa giderken bizi bırakma' diyerek güçlükle de olsa Güneş'in istifasını geri almasını sağladı.


SİZ İŞİNİZE BAKIN
Trabzonspor, yönetimde yaşanan çatlağın gölgesi altında Manisaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Bu akşam oynanacak olan maç öncesinden Teknik Direktör Şenol Güneş oyuncuları ile bir görüşme yaparak sadece maça konsantre olmalarını istedi ve 'Siz sadece işinize bakın' dedi. Güneş'in pazartesi akşamı Sivasspor'u farklı yenen kadroyu bozmaması bekleniyor. Başarılı teknik adam, peş peşe Kayserispor ve Beşiktaş ile oynanacak olan maçlar öncesi oyuncularını kart görmemeleri konusunda uyardı.

Şener: Üzüldüm ama yola devam
Başkan Sadri Şener, istifalarla ilgili konuştu. Şener, kulüpte yaşanan istifalara üzüldüğünü ancak Trabzonspor'un kişilere bağlı bir kurum olmadığını söyledi ve ekledi: 'Özellikle Hayrettin Hacısalihoğlu'nun istifasına üzüldüm. Ancak her ne kadar eski bir dostum olsa da biz bir anlamda profesyoneliz. O gömlek başka bu gömlek başka. İşimize bakıyoruz, yolumuza devam ediyoruz'