Geçtiğimiz pazar günü İstanbul Zekeriyaköy'deki evinde Murat Akıncı'yla evlenen, daha sonra Akıncı hakkında çıkan dolandırıcılık iddiaları nedeniyle boşanma kararı alan ünlü sanatçı Zerrin Özer, dün akşam hastaneye kaldırıldı.

Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, yüksek tansiyon ve baygınlık geçirmesi şikayetiyle Maslak'taki özel bir hastaneye kaldırılan Özer’in menajeri Kemal Aslan'dan açıklama geldi.

Aslan, "Zerrin Hanım iki üç gündür büyük üzüntü içerisinde. Evde bayılmış. Krize girmiş. Yardımcıları bulmuş kendisini. Tansiyonu yükseliyor sürekli. 112 ambulansla buraya getirildi. Doktorlar tansiyonunu düşürüyor ama tekrar çıkıyor.  3-4 saattir buradayız" dedi.

Zerrin Özer'in iki gün önce nikah masasına oturduğu eşi Murat Akıncı hakkında farklı iddialar ortaya atılmıştı. 3 kadın, Akıncı'nın dolandırıcı olduğunu öne sürmüştü. 



İki gündür magazin gündemini sallayan açıklamalardan sonra şarkıcı Zerrin Özer, dün menajeri Kemal Aslan aracılığı ile kamuoyuna bir açıklama yapmıştı. Ünlü şarkıcı, yaptığı açıklamada evliliğinin temelden sarsıldığını ve Murat Akın’a boşanma davası açtığını belirtmişti. 

Özer cephesinden yapılan açıklamada, "Değerli basın mensupları; 16 Haziran Pazar günü evlenen Zerrin Özer ve Murat Akıncı hakkında iki gündür basında yer alan haberlerle birlikte evlilik birliğinin temelden sarsıldığı görülmüştür. Zerrin Özer, biraz önce bana boşanma kararını açıklamıştır. Gerekli yasal süreç için işlemler tarafımızdan başlatılmıştır." denilmişti.