Zen Pırlanta, bu özel günde hediye edilebilecek zarif modeller hazırladı. Özel fırsatlar ile %40 ve %50 indirimli fiyatlarla satışa sunulan modeller arasında vazgeçilmez klasikler zentaş, beştaş, tamturlardan hediye ettiğiniz kişinin günün her saati kullanabileceği kolye uçları veya bilekliklere kadar birçok seçenek yer alıyor. Görünümüne özen gösteren erkeklere özel bir armağan olacak pırlantalı saat, kravat, kol düğmesi, kalem, cüzdan, kemer gibi pırlantalı aksesuarlar Zen Pırlanta'nın Sevgililer Günü hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Özel günleri farklı hediyelerle kutlayan Zen Pırlanta, bu Sevgililer Günü için de size özel bir armağan hazırladı. 14 Şubat'a kadar Zen Pırlanta mağazalarından ve www.zenpirlanta.com adresindeki sanal mağazadan yapılacak 2000TL ve üzeri alışverişlerde “pırlantalı aşkın ritmi kolye” hediye ediyor.

Zen Pırlanta'dan Sevgililer Günü'ne özel fırsatlarla birlikte pırlantalı “Aşkın Ritmi kolye” hediye!

Zen Pırlanta, Sevgililer Günü'nde hediye seçimiyle sıra dışı olmak ve aşkını en güzel şekilde ifade etmek isteyenler için göz kamaştıran mücevherlere imza atıyor. Romantik ve zarif detaylarla bezeli pırlanta aksesuarlar özellikle pırlanta beştaş yüzük gibi aşkı simgeleyen parçalarla fark yaratıyor. Pırlantanın parıltısını en harika şekilde yansıtan titiz işçiliğin ürünü olan modeller, Sevgililer Günü için benzersiz bir hediye alternatifi yaratıyor. Klasik pırlanta yüzükler asaleti ve şıklığı yansıtan koleksiyonlarıyla sevgilinizin başını döndürecek. Kendini tarzıyla ifade eden erkekler ve kadınlar için tasarlanan özel koleksiyonlar sizi heyecan verici bir pırlanta masalına davet ediyor. Zamanın çok ötesinde tasarlanan modern parçalar sevginizi en güzel şekilde yansıtmanızı sağlayacak.