Başrollerini Eda Ece, Talat Bulut, Şevval Sam , Gökhan Alkan, Can Nergis, Barış Kılıç ve Nesrin Cavadzade’nin paylaştığı Yasak Elma dizisi 85. bölümüyle 16 Kasım Pazartesi akşamı ekrana geldi. Yasak Elma son bölüme Halit Argun'un ölümü damga vurdu. Yalıya gelen Yıldız'ı kovmak isteyen Halit, eski eşine şiddet uygulayarak yere düşürdü. Ancak kavgayı gören Ender ve Şahika'nın araya girmesiyle arbede büyüdü. O anlarda ise Halit merdivenlerden düşerek kanlar içinde kaldı. Dizide 85. bölümdür başrol oynayan Talat Bulut da son bölümle birlikte veda etti.

Yasak Elma'nın 23 Kasım Pazartesi ekrana gelecek olan 86. yeni bölümünden de çarpıcı bir fragman yayınlandı. Yasak Elma yeni bölüm fragmanında, polis Halit Argun'un ölümünü soruşturuyor.

Çukur 104. yeni bölümden ilk sahne fragman yayınlandı! Sultan'dan Yamaç'ı şoke eden hareket! Çukur 103. son bölümde neler oldu?

Olayın şüphelileri olarak ifadeleri alınan Yıldız, Ender ve Şahika ise yaşananın bir kaza olduğu sözler sarf ediyorlar.

YASAK ELMA SON BÖLÜM ÖZETİ

Yıldız ve Şahika, Ender’den intikam almak için birlik olup, Ender’i Halit’ten ayırmak  için ellerinden geleni yaparlar.

 Ender’in Halit’le  sürpriz bir şekilde evlenmesi birçok kişinin canını yaktığı için, Yıldız ve Şahika dışarıdan da yardım alarak işlerini kolaylaştırırlar.

Herkesin istediğini elde ettiğini sandığı noktada beklenmeyen bir kaza, Ender, Şahika ve Yıldız’ı bir araya getirir.