Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

ABD’nin Güney Carolina eyaletinde sıra dışı bir olay meydana geldi. Üç ay önce eşinin ve oğlunun cesetlerini bulan ünlü avukat Alex Murdaugh’un, diğer oğlunun 10 milyon dolarlık hayat sigortasını alması için kendisine bir kiralık katil tuttuğu ortaya çıktı. Ancak avukatın planı, kurşunun kafasını sıyırmasıyla suya düştü.



ABD’de, üç ay önce karısının ve oğlunun cesetlerini bulan ünlü Güney Carolina avukatı, oğlunun 10 milyon dolarlık hayat sigortası ödemesi alması için bu ayın başlarında kendi ölümünü ayarlamaya çalıştı.

Eyalet polisi, tetikçi Curtis Edward Smith’in, 4 Eylül'de avukat Alex Murdaugh'u Hampton County'deki ıssız bir otoyolda vurduğunu duyurdu. 61 yaşındaki Smith,  intihara yardım, darp ve ateşli silah bulundurma, sigorta dolandırıcılığı, metamfetamin dağıtımı ve esrar bulundurmakla suçlandı.



Bununla birlikte, olayın ardından birkaç gün hastanede kalan 53 yaşındaki avukat suçlanmadı, ancak Smith'e yönelik suçlama belgelerinde “eş sanık” olarak tanımlanıyor.

Polisler, Smith'in Murdaugh’a  bir el ateş ettiğini ancak kurşunun Murdaugh’un kafasını sıyırdığını açıkladı. Yetkililer, ayrıca Murdaugh'un kendi ölümünü ayarlamaya çalıştığını kabul ettiğini söyledi.