Üniversiteler kadrolarına profesör,doçent ve doktor öğretim üyesi katmak için Resmi Gazete'de ilan verdi. İşte o ilanlar...

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIYOR

Trakya Üniversitesi 46 personeli kadrosuna katmak için bugün ilan açtı. Başvuru süresi ilanın Resmi Gazete'de yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün.

UŞAK ÜNİVERSİTESİ 4 KİŞİ ALIYOR

Uşak Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü/Zihin Engelliler Eğitimi Anabilim Dalı bölümüne 4 tane öğretim görevlisi alıyor.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ ALESTEN 70 YDS'DEN 50 İSTİYOR

Hitit Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesine 6 araştırma görevlisi alacak. Şartları; ALES'ten 70 YDS veya eşdeğeri sınavdan 50 almak. AntropolojiBölümü lisans

mezunuolmak ve Antropoloji AnabilimD alında Lisansüstü Eğitim görmek.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ 15 KİŞİ ALIYOR

Selçuk Üniversitesi profesör ve doktor öğretim üyesi kadrolarına eleman alıyor. Güzel Sanatlar Fakültesi,Sanat ve Tasarım Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Teknoloji Fakültesi ve Edebiyat Fakültesine 15 personel alınacak.

BAŞVURU SÜRESİ 15 GÜN

Muş Alparslan Üniversitesi 45 öğretim üyesi alıyor. Adaylar detaylı bilgiyi www.alparslan.edu.tr adresinden öğrenebilir. Başvuru süresi ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün.

BAŞVURAN ADAYLARIN DİSİPLİN CEZASI ALMAMASI GEREKİYOR

Kültür Üniversitesi 45 kişiyi kadrosuna katacak. Üniversitenin istediği şartlardan biri: "müracaat eden tüm adayların her ne sebeple olursa olsun disiplin cezası almamış olması".

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ 112 PERSONEL ALIYOR

Iğdır Üniversitesi, 112 öğretim görevlisini kadrosuna katmak için Resmi Gazete'ye ilan verdi. Rektörlüğün açıklaması ise şöyle ; Iğdır Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerinde boş bulunan kadrolara, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve Iğdır Üniversitesi öğretim üyeliğine yükseltilme ve atanma kriterleri yönergesine göre asgari şartları sağlayan öğretim üyesi alınacaktır. İlan ile ilgili detaylar www.igdir.edu.tr sayfasından duyurulacaktır.

İNTERNET BAŞVURULARI KABUL EDİLMEYECEK

Bursa Uludağ Üniversitesi 15 öğretim elemanı almak için harekete geçti.Başvuru için gerekli bilgi, belge ve sonuçlara üniversitenin internet sayfası www.uludag.edu.tr ve http://www.uludag.edu.tr/personel adreslerinden ulaşılabilir.Başvuru süresi ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün olup başvuruların ilgili Birimlere şahsen veya posta yoluyla yapılması gerekiyor. İnternetten yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

İLANLARIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ