Türkiye Kamu Sen’e bağlı Türk Büro Sen 7.Olağan genel kurulu yapıldı. Türk Büro Sen Genel Başkan yardımcısı Nebi Yay, MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın, Türkiye Kamu Sen Aydın İl Başkanı Ahmet Bozkurt  ve davetlilerin katıldığı genel kurulda  tek liste ile seçime gidldi. Mehmet Kamil Taşkır  katılan delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden Türk Büro Sen Aydın şube başkanlığına seçildi. 
HER TÜRLÜ ENGELLEMEYE RAĞMEN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ 
Türkiye Kamu Sen ve Türk Büro Sen üyesi olmanın kolay olmadığını belirten Türk Büro Sen Aydın Şube Başkanı Mehmet Kamil Taşkır  “ Her Türkü haksızlığa, iki yüzlülüğe ve  kirlilikleriyle memurun onuruna ayaklar altına alan sarı sendikalara rağmen dik duruşlu olmaktır. Türkiye Kamu Sen’li olarak bizler dik duruşumuzdan asla vazgeçmeden her türlü engellemelere rağmen mücadelemizi sürdürdük, sürdürmeye devam edeceğiz. Türkiye sevdamız ekmek için kavgamız demiştik. Bizim ilkemiz önce ülkemiz demiştik. Çalışan, üreten ve hak ettiğini alan bir sendikacılığa düstur edindik. Bu bağlamda Kamu çalışanlarının hak ve menfaatlerine korumaya çalışırken hiçbir ucube yapının Kamuya sızmasına müsaade etmemeye özen gösterdik. Devlete sızmış bazı yapıların sınavlarda ve atamalarda yaptıkları usulsüzlükleri ifşa ettiğimiz için malum sendika tarafından çeşitli suçlamalara maruz kaldık. Türkiye Kamu Sen mensuplarının doğru yerde, ülkesinin yanında olduğunu bütün Kamu çalışanları gördü. “ dedi. Taşkır Türk Büro Sen’in yetkili sendika olabilmesi için her delegeden en az iki üye kazandırılmasını istedi. 
Türk Büro Sen yeni yönetimi şu isimlerden oluştu : Mehmet Kamil Taşkır, Özkan Özer, Rıza Kazan, Volkan Şanal,  Kaan Tuna, Murat Gökçay, Selim Abalı.