Galatasaray"da Teknik Direktör Bülent Korkmaz ile teknik danışman Feldkamp"ın farklı transfer stratejileri izlemesi kafaları karıştırdı. Yönetim ikili arasında orta noktayı bulmak için harekete geçti

Gelecek sezon için kapsamlı bir revizyon planlayan Galatasaray"da, transfer konusu yeni bir tartışmayı da beraberinde getirdi.
Sezonun bitmesine 9 hafta olmasına karşın bir taraftan da önümüzdeki yılın planlarını yapan sarı-kırmızılılarda, teknik danışman olarak görevde bulunan ve yıllık 300 bin euro ücret alan Karl Heinz Feldkamp ile Teknik Direktör Bülent Korkmaz"ın farklı stratejilerle çalışma içinde olması kafaları karıştırdı.

Alpak"ı gönderdi
Geçtiğimiz dönemlerde teknik heyetin isteklerinden çok, kulübün ortak hareket ettiği isimlerin önerisi doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılarda, kısa bir süre önce koltuğa oturan Korkmaz, yönetime bir rapor sunarak, kendi istediği futbolcuları kadroda görmek istediğini bildirdi.
Genç teknik adam, bununla da yetinmeyerek geçtiğimiz yıllarda ekibinde yer alan eski futbolculardan Taner Alpak"ı da "resmi" göreve başlamadan kendi imkanlarıyla Arjantin"e gönderdi. Burada özellikle savunma bölgesi için oyuncu arayan Alpak, bugün de Kolombiya"ya geçerek, Kolombiya-Bolivya arasında oynanacak olan Dünya Kupası Eleme grup karşılaşmasını takip edecek.
Korkmaz ve ekibi Güney Amerika"da futbolcu ararken, Kalli ise Avrupa pazarında takip yapıyor. Belçika ve Yunanistan"da sayısız maç izleyen deneyimli teknik adamın önerdiği isimlere Korkmaz"ın sıcak bakıp bakmayacağı ise belirsiz. Yönetim ise ikili arasında orta noktayı bulmak için harekete geçti.

Polat konuşacak
Başkan Adnan Polat"ın pazartesi günü yönetici arkadaşları ile birlikte ortak bir basın toplantısı düzenleyeceği ve gündemdeki konulara açıklık getireceği bildirildi. Bu arada 26. haftada yapacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını dün tek çalışmayla sürdüren Cim-Bom"da, sakatlığı devam eden Nonda yine antrenmana katılmadı. İzinsiz ülkesine giden Lincoln de idmanda yer almazken, sakatlar özel çalıştı.


MİLLİYET