Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun


SOKAKTA DEFİLE
Koronavirüs pandemisi eski alışkanlıkları değiştirdi. Buna defileler de dahil. Son örneklerinden birini de ünlü giyim firması gözler önüne serdi. Michael Kors, yeni kolesyinonunu New York'ta Times meydanında düzenlenen sokak defilesiyle tanıttı.

ÜNLÜ MODELLER GÖREV ALDI
Irina Shayk, Bella Hadid, Helena Christensen ve Naomi Campbell gibi ünlü modellerin katıldığı defileden kameralara ilginç görüntüler yansıdı.

ÇOK ÇOCUKLU AİLE GEZİNTİDE
Kısa bir süre önce altıncı bebeklerine kavuştuklarını sosyal medyadan açıklayan Alec Baldwin ile Hilaria Baldwin, üç büyük çocuklarıyla New York sokaklarında görüntülendi. Araçlarına doğru ilerleyen çift, karşıdan karşına geçerken çocuklarını kontrol altında tutmak için büyük çaba harcadı.

RUS YEMEĞİ ALDI
Yılın büyük bir bölümünü memleketi Brezilya'da geçiren model Alessandar Ambrosio, bir süre önce Los Angeles'taki evine döndü. Kendi markasının tanıtımı için Brezilya'ya katalog çekimlerini tamamlayan Ambrosio, önceki gün bir Rus restoranından yemek alıp evine giderken görüntülendi.

İDDİALI KIYAFET
Kylie Jenner'ın en yakın arkadaşlarından biri olan Anastasia Karanikolau gece hayatından virüse rağmen vazgeçmedi. Stassie olarak anılan genç kadın önceki akşam çıktığı gece gezmesinde Beverly Hills sokaklarında görüntülendi.
BİSİKLET KEYFİ
Kısa bir süre önce Daisy Dove adını verdikleri kızlarına kavuyan Orlando Bloom ile Katy Perry, Santa Barbara'da bisiklet gezintisi yaparken görüntülendi. Çift, virüse karşı korunmak için maskelerini çıkarmadı.

GECE GEZMESİNDE
Genç TV yıldızı Nicole Williams da virüse rağmen gece gezmesinden çekilmeyenlerden. Genç yıldız önceki akşam da Los Angeles'ta görüntülendi. Williams, iddialı kıyafetiyle dikkat çekti.

BEBEĞİNİ DİKKATLE İNDİRDİ
Genç oyuncu Rooney Mara, sık sık Los Angeles sokaklarında çocuğuyla birlikte görüntüleniyor. Mara, önceki gün de kardeşi Kate'i evinde ziyarete gitti. Bebeğini aracından indirirken de olağanüstü bir özen gösterdi.