Toplu Konut İdaresi tarafından Manavgat'ın Çeltikçi Mahallesi'nde yaptırılacak olan 236 sosyal konutun kura çekiliş tarihleri belli oldu. Peki, TOKİ kuraları ne zaman çekiliyor? İşte TOKİ kura tarihleri…

MANAVGAT'TA TOKİ KURALARI 10 TEMMUZ'DA

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Yusuf Halimoğlu, mart ve nisan aylarında ön başvuruları alınan TOKİ konutları için kuraların 10 Temmuz'da çekileceğini söyledi.

Toplu Konut İdaresi tarafından Manavgat'ın Çeltikçi Mahallesi'nde yaptırılacak olan 236 sosyal konutun kuraları 10 Temmuz'da çekilecek. AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Halimoğlu, son yıllarda Manavgat'ın nüfusunun hızla arttığını ve ilçede konut sorununun ortaya çıktığını belirtti. AK Parti İlçe Teşkilatı olarak vatandaşların ev sahibi olmalarını sağlamak amacıyla daha önceden girişimler yaptıklarını aktaran Başkan Halimoğlu, "Yaptığımız alan çalışmasında Çeltikçi Mahallesi'nde bulunan araziye toplu konut yapılmasını istemiştik. Toplu Konut İdaresi Genel Müdürlüğümüz uzmanları tarafından yapılan değerlendirmede bölgeye 236 konuttan oluşan sosyal konutların yapılabileceği belirtilerek, hazırlık yapıldı. Dar gelirli vatandaşlarımızın da ev sahibi olabilmeleri için mart ayında toplu konut için talep toplandı ve ön başvurular alındı. Çok yoğun talep gelen konutlar için 10 Temmuz'da kura çekimi yapılacak. İnşallah ev sahibi olmak isteyen ama olamayan vatandaşlarımızı en kısa sürede ev sahibi olmasına vesile oluruz" dedi.

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Yusuf Halimoğlu, TOKi tarafından yapılacak olan konutların 2+1 ve 3+1 şekilde inşa edileceğini, 2+1 daireler için aylık 475 lira, 3+1 daireler için aylık 929 liradan başlayan taksitlerle 240 aya kadar ödeme imkanı olacağını kaydetti.