Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), 86 Tren Teşkil İşçisi, 42 Demiryolu Yol Yapım, Bakım ve Onarım Makinesi Operatörü, 188 Demiryolu Hattı Bakım Onarımcısı,

40 Liman Vinç Operatörü (RTG ve SSG) toplam 356 işçi alımı yapacak. Başvurular 19 Nisan'da son bulurken herkes kura çekimine odaklanmıştı. Kurum daha önce yaptığı açıklamada kura çekiminin 25 Nisan'da yapılacağını duyurmuştu.

İşçi adayları için kritik gün geldi çattı. Adayların sıklıkla sorduğu soru ise "TCDD işçi alımı kura sonuçları saat kaçta açıklanacak?" şeklinde...

TCDD İÇKİ ALIMI KURA SONUÇLARI SAAT KAÇTA YAPILACAK?

Noter huzurunda TCDD kura çekimi 25.04.2019 tarihinde saat 10:00 ‘da TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. No:3 Altındağ/ANKARA adresinde yapılacak.

Noter huzurunda kura çekiminde asıl olarak belirlenen kişilerin İŞKUR ilanında belirtilen şartları taşıyıp taşımadıklarının kontrolü, Teşekkülümüzce duyurulacak evrak teslim tarihinde yapılacak.

İşgücü taleplerine başvuru yapıp, İŞKUR'ca gönderilen listede bulunan kişilerden istenen şartları taşımayanların başvuruları kabul edilmeyecek ve sözlü sınavına alınmayacak. Başvurusu kabul edilmeyenler için tutanak düzenlenecek ve İŞKUR a bildirilecek. Yerine varsa yedek listeden aday çağrılacak.