Survivor'da Mert Öcal'ın veda ettiği eleme konseyinde, Acun Ilıcalı'nın elenen ismi anons ettiği anlarda en büyük şaşkınlığı yaşayan isimlerden biri gönüllüler takımından Evrim Keklik olmuştu.

'GERÇEKTEN YIKILDIM'
Mert'in gidişiyle ilgili konuşan Survivor Evrim, hiç beklemediği bir ismin Survivor'dan elendiğini ve gerçek anlamda yıkıldığını söyledi. Evrim, "Ummadığım bir kişi veda etti, gerçekten yıkıldım."

"Tam kamplar birleşti, en olması gereken adamdı. Aynı Ersin abi gibi çok vakitsiz gitti. Benim için açıkçası kampların birleşmesinin hiçbir anlamı kalmadı. Mert'i benim erkek versiyonum olarak görüyordum" ifadelerini kullandı.

Birleşme partisinde Evrim ile Mert uzun uzun sohbet etmişlerdi. Takım değiştirme ile ilgili yorum yapan Evrim, “Karşı takıma geçmek isterdim. Değişiklik olurdu. Ayrıca orada Mert’çiğim var. Onunla bol bol sohbet ederdim.” demişti.

Öte yandan gönüllüler takımındaki diğer yarışmacılar da Survivor Mert'in elenmesini pek beklemediklerini dile getirdi.

Survivor'da son konseyde adaylar arasında yer alan Yasin ise Mert'in iyi bir insan olduğunu düşündüğünü söyledi. Yasin, Kararı halk verdi, beş kişiden Mert gitti. Her ne kadar arada atışsak da Mert ciddi anlamda iyi ve kaliteli bir insandı. Bütün güzellikler kendisiyle olsun" dedi.

Survivor'da dün akşam ünlüler ve gönüllüler takımının adaları birleşti. Artık aynı adada yaşayacak olan 11 yarışmacı dün akşam bir araya geldi. Ünlüler takımının adasına giden gönüllüler, sıcak karşılama sonrası memnuniyetlerini dile getirdiler.