Survivor'da eleme heyecanı yaşanıyor. Bu hafta farklı bir konsept oluştu ve eleme potasına 5 kişi girdi. Eleme potasında bu akşam 3 kişi Gönüllüler takımından 2 kişi ise Ünlüler takımından bulunuyor. Dengelerin yavaş yavaş değiştiği ve kıyasıya mücadel ile kazanma hırsının arttığı Survivor'da kim elenecek? Survivor ödül oyunlarını kim kazandı?



SURVİVOR'DAN KİM ELENECEK?

Geçtiğimiz gün Survivor dokunulmazlık oyununda mağlup olan Gönüllüler takımı, yapılan ada konseyinde eleme adaylarını belirledi. Yapılan oylamada isimleri aynı sayıda yazılan YAĞMUR ve MURAT eleme adayları oldular. İkinci eleme adayını ise dokunulmazlık kolyesi sahibi Hilmi Cem söyledi ve BİRSEN üçüncü eleme adayı oldu. Bugünkü dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazandı.

Survivor eleme adayları dün akşam Ünlüler takımı yarışmacılarından iki kişi oldu. Ünlüler takımı yarışmacıları teker teker adaya veda etmesini istediği kişinin ismini yazdı. Oylama sonucunda 4 oy Elif, 1 oy Yiğit ve 1 oy Ümit Karan isimleri çıktı. Böylelikle ELİF Ünlüler takımının ilk eleme adayı oldu. Dokunulmazlık kolyesini kazanan Mustafa Kemal de, adaletli olmaya çalıştığını belirtterek Survivor'a beraber geldiği kişinin ismini söyleyeceğini belirtti. Bu sırada Turabi, "Eğer hak hakkaniyette inanıyorsan, bugün yanınızda olamadım. Benim adımı söyle. Kimseyi yakma" dedi. Mustafa Kemal'in bu çıkış karşısında kararından vazgeçmedi ve en düşük performans gösterdiğini gördüğü kişi olarak YİĞİT'in adını söyledi. Böylece yarın akşam yapılacak eleme gecesinde, Gönüllüler takımından 3 kişi Ünlüler takımından 2 kişi potaya girmiş oldu.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da ilk ödül için penaltı oyunu oynandı. Karşılıklı penaltıların atıldığı oyun kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Beraberlik durumuna gelen iki takım da beraberliği son karşılaşmada Ünlüler takımı bozdu. Ve ödül futbol konusunda Ümit Karan ve Mustafa Kemal Kurt gibi başarılı isimlerin yer aldığı Ünlüler takımının oldu. Oyun sonrası Ünlüler takımı yarışmacıları ödül olan börekleri afiyetle midelerine indirdi.

İkinci ödül oyunu ise pide için oynanıyor. Oyunu Gönüllüler takımı 4 - 1 önde götürüyor. Oyun sonuçlanır sonuçlanmaz, detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.