GIDA KOLİSİ YARDIMLARI SURİYE KAMPLARINDA HAYAT OLUYOR

Türkiye dünyanın dört bir yanında yardıma muhtaç insanların yüzünü güldürüyor. Hem devlet hem de sivil yardım kuruluşları aracılığıyla mazlum coğrafyalarda milyonlarca insana yardım elini uzatıyor. Bunun en son örneği Ülker'den geldi.

Ülker Suriyeli savaş mağduru yoksulları ve mazlumları sevindirdi.

Suriye'nin Azez bölgesi, Harameyn ve Ehli Şam kamplarında ihtiyaç sahibi ailelere 1.200 koli gıda dağıtımı yapıldı.

Güvenli bölgelerde zor kış koşullarında kamplarda yaşam mücadelesi veren mazlum ve mağdur Suriyeliler için yıl boyunca yardım yapan Ülker gıda desteğini hiç kesmeden devam ediyor.



BU BİR REKOR

Geçtiğimiz yıl ramazan ayı da dahil olmak üzere 12 ayda 600 bin gıda kolisi desteğiyle iç savaş mağduru yüzbinlerin yüzünü güldüren Ülker bu alanda tek kalemde yapılan yardımda adeta rekor kırmış oldu.

Rekor sayılacak gıda kolisi desteği dışında Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'in hamiliğini üstlendiği 2000 yetime 12 ay boyunca aylık 100 TL harçlıkta yetimlere dağıtıldı.

Ülker ayrıca yıl içerisinde "Binbir Çocuk Binbir Dilek" isimli çocuklara yönelik projeye de 2000 adet bisikletle katkıda bulunarak yetimlere adeta bayram yaşattı.

Yıldız Holding ile Deniz Feneri Derneği arasında yapılan mutabakat gereği dernek, bu yardımların dağıtılmasını organize edecek.



DENİZ FENERİ DERNEĞİ VE ÜLKER İYİLİKTE BULUŞUYOR

GIDA KOLİSİ YARDIMLARI SURİYE KAMPLARINDA HAYAT OLUYOR



Türkiye dünyanın dört bir yanında yardıma muhtaç insanların yüzünü güldürüyor. Hem devlet hem de sivil yardım kuruluşları aracılığıyla mazlum coğrafyalarda milyonlarca insana yardım elini uzatıyor. Bunun en son örneği Deniz Feneri Derneği ve Ülker'den geldi.

Dernek Suriyeli savaş mağduru yoksulları ve mazlumları sevindirdi.

Suriye'nin Azez bölgesi, Harameyn ve Ehli Şam kamplarında ihtiyaç sahibi ailelere 1.200 koli gıda dağıtımı yapıldı.

Güvenli bölgelerde zor kış koşullarında kamplarda yaşam mücadelesi veren mazlum ve mağdur Suriyeliler için yıl boyunca yapılan yardım yapan hız kesmeden devam ediyor.

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ve Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Av Mehmet Cengiz, yılda 600 bin koli gıda yardımı ve 2 bin yetime 12 ay boyunca 100 TL harçlık için mutabakata vardı. Yapılan mutabakat gereği dernek bu yardımların dağıtılmasını organize ediyor

Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Mehmet Cengiz konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Deniz Feneri, kurulduğu günden bu yana olduğu gibi mazlum ve mağdur coğrafyalara ulaştıracağı yardımlarla binlerce ihtiyaç sahibi aileyi ve sunduğu birbirinden farklı projeleri ile hayırseverleri mutlu edecek.

Ülkemizin hemen yanıbaşında cereyan eden iç savaştan kaçarak kamplarda gayri insani şartlarda yaşam mücadelesi veren insanlara Türkiye’nin en önemli markası Ülker’in yardım projesinde Deniz Feneri’ni çözüm ortağı olarak tercih etmesi bizi çok mutlu etti. Bu vesile ile Sayın Murat Ülker ve Ülker ailesine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. 19 yıldır mazlumların ve yoksulların umudu olmaya dünyada ve Türkiye’de devam edeceğiz.”

Bu vesile ile bütün hayırseverlerimizi yardım yapmaya davet ediyorum.