Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Mehmet Kılıç, eşi ve iki çocuğunu alarak daha önce de alışveriş yaptıkları mağazaya gittiklerini, yaklaşık 140 TL'lik ürün seçtiklerini, kredi kartı ile ödeme yapmak istediklerini anlattı. Kılıç, tezgahta bulunan Elif Korkmaz'ın bunu yapamayacaklarını söylemesi üzerine eşinin birkaç gün önce yaptıkları alışverişe ait sliplerin elinde olduğunu hatırlattı. Kılıç, tezgahta bulunan kızın eşine ’Sen anlamıyor musun, sadece peşin paraya indirim yapıyoruz’ dedikten sonra, seçtikleri ürünleri ellerinden alarak, kendilerine satış yapmayacaklarını söylediğini belirtti. 

'GÖRÜNTÜLERİN TAMAMI VERİLMEDİ'

Mehmet Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü:

"Eşim kendisine neden kredi kartı ile satış yapılmayacağının birkaç kez kendisine anlatılmasını istemesi üzerine tezgahtaki kız, hakaret ederek, ’Size kaç  sefer anlatacağım. Anlamıyorsan hastaneye başvurun tedavi olun dedi. Eşimi dışarı çıkarmak istedim. Kapıdan çıkarken Siz ruh hastasısınız dedi. Döndüm, eşimden özür dilemesini istedim. Dilemeyeceğini söyledi. Elinde bir şişe kolonyayı atmak istedi. Eşim sinirlendi masada boş bir çay bardağı vardı döker gibi yaptı. Kız ne varsa fırlatmaya kalktı. Çocuklarımı alıp dışarı çıkmak istedim. ’Nereye gidiyorsunuz polis çağıracağım’ dedi. Ben de ’çağıralım’ dedim. ’Devletin polisi gelsin’ dedim. Kapıyı kapattı, yolun karşı tarafına kadar geldiler. Benim eşim polis dedi. Bir süre sonra sivil iki kişi geldi. Kim olduklarını sordum, polis olduklarını söylediler. Onun akrabalarıymış. Yaşlı bir adam geldi. Beni içeri çekti kafa ile vurdu. Elimi kaldırmadım. Polis geldi, karakola götürdüler darp raporu verdiler. Görüntülerin tamamı verilmemiş. Ses kaydı neden yok? İçerideki ve dışarıdaki bütün görüntüler incelenmesini istiyorum. O zaman gereken karar verilecektir."

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI!

İşyeri sahibi Aziz Korkmaz ve Elif Korkmaz Avcılar Polis Merkezi'ne giderek Kılıç çiftinden şikayetçi olurken, güvenlik kamerası görüntülerinde ses olmadığı gözlemlenirken, Zehra Kılıç'ın önce kolonya şişesi daha sonra ise çay döktüğü ise net bir şekilde görülüyor.