Kuşculu"nun, ara yoldan Atatürk Bulvarı"na kontrolsüz bir şekilde çıkardığı minibüse önce Trabzon yönüne giden Ahmet Çoduroğlu (25) yönetimindeki kamyon, ardından da Fatih Şahin (32) yönetimindeki minibüs çarptı. Ortalığın kan gölüne döndüğü kazada, düğünden dönen minibüste bulunan Necmiye Kalelioğlu (71), Muradiye Kalelioğlu (50), Ömer Şahin, Sevilay Şahin, Ebrar Şahin (2), Duygu Çakır (21), Abdurrahman Cömert, Gönül Genç (40), Hatice Ay ve Yaren Şahin yaşamını yitirdi. Kazada 9 kişi de yaralandı.

Sürücü sabıkalı

Kazaya anayola dikkatsizce çıkan ve 1.41 promil alkollü olduğu belirlenen Kamil Kuşculu"nun kullandığı minibüsün neden olduğu ileri sürüldü. 2002"de 6 ay, 2003"te ise 2 yıl alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulan Kuşculu, ifadesinde kazanın nasıl olduğunu hatırlamadığını söyledi.

10 kişi öldü 9 kişi yaralandı

Geceden geriye, minibüse binmeden 10 dakikika önce gelin ve damatla çektirilen bu fotoğraf kaldı. Damadın annesi Muradiye Kalelioğlu, gelinin dedesi Abdurrahman Cömert, yeğenleri Ebrar ve Yaren Şahin de ölenler arasında.