Dün akşam saatlerinde Manisa'nın Akhisar ilçesinde meydana gelen depremlerin ardından sabah saatlerinde üç deprem meydana geldi. Merkez üssü Ankara Akyurt olarak açıklanan depremlerin en büyüğü 4.5 şiddetinde meydana geldi. Meydana gelen depremlerin ardından Ankara Valisi Vasip Şahin'nden ilk açıklama geldi. Son dakika deprem haberleri gelmeye devam edecek.

ANKARA VALİSİ AÇIKLAMA YAPTI

Ankara Valisi Şahin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “İlimiz Akyurt ilçe merkezinde meydana gelen 4.5 şiddetindeki depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamıştır. Detaylı incelemeler için ekipler sahada çalışmalarına başlamıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur” ifadelerini kullandı.

AKYURT BELEDİYE BAŞKANI: OLUMSUZ BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİL

Akyurt Belediye Başkanı Ayık yaptığı açıklamada, "İlçemize bağlı Ahmetadil Mahallemizde sabah saat 6.42’de AFAD verilerine göre 3.9 ve saat 6.55’te ise yakınındaki Kozayağı Mahallemizde 4.5 şiddetinde iki deprem meydana geldi. İlçe merkezinde, çevre ilçelerde ve Ankara’da şiddetli bir şekilde hissedildi. Mahalle muhtarlarımızla irtibat halindeyiz. Çok şükür şu ana kadar olumsuz bir durum söz konusu değil. Deprem bölgesindeki mahallelerimizde, ilçemizde ve Ankara’da depremi hisseden herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.