Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te F5Haber'e abone olun

F5Haber'e Google News'te abone olun

Uygunsuz görüntülerini yaydığı gerekçesiyle eski eşi Merve Şarapçıoğlu ile zorlu bir boşanma süreci geçiren ve geçtiğimiz aylarda da boşanan oyuncu Berk Oktay, önceki gün Yeniköy'de kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti.

BU KONULARLA GÜNDEME GELMEKTEN RAHATSIZ OLUYOR

Boşanma davalarının bitmesine rağmen eski eşlerin arasındaki çekişme devam ediyor. Şarapçıoğlu'nun, son olarak düğünlerinde ailesinin Oktay'a Rolex marka saat hediye ettiği, oyuncunun boşanma aşamasında bu saatin sertifikasını mahkeme yoluyla istediği öne sürülmüştü. Oktay, Şarapçıoğlu'nun iddiasıyla ilgili sorular üzerine bu konularla gündeme gelmekten rahatsız olduğunu belirtti.

TRANS BİREYLE İLİŞKİYE Mİ GİRDİ?

Merve Şarapçıoğlu ile evli olduğu dönemde trans bir kadınla birlikte olduğu ileri sürülen oyuncu, bu konu için de "Aklıselim olan herkes neyin ne olduğunu görüyor. Ben bunlara sadece gülüp geçiyorum. Güzel bir işim, çok güzel bir ilişkim var. Onun dışında hiçbir şeyle ilgilenmiyorum. Bugüne kadar bütün davalarımı kazandım, bundan sonrakilerde de adalet gerekli cevabı verecektir. Yok saat olayı, yok trans olayı, yok evi toplayıp gittiğim iddiası. Saçma sapan işler. Karşı taraf hep ceza alıyor" ifadelerini kullandı.

"BERK OKTAY'LA BİRKAÇ KEZ İLİŞKİYE GİRDİK"

Geçtiğimiz ay Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programına konuk olan trans birey Birsu Hanım, komşusu olan Berk Oktay ile birkaç kez cinsel ilişkiye girdiklerini hatta cinsiyet değiştirme kararında Oktay'ın büyük payının olduğunu iddia etmişti. Canlı yayına bağlanan Berk Oktay'ın avukatı ise konunun gerekli belgelerle hakim karşısında çözülmesini istemişti.

Kaynak: Snob Magazin