Seri katil Atalay Filiz'in, vefat eden eşi için lokma dağıtan vatandaşın yanına gidip iki tabak lokma yediği, ardından bavullarıyla alandan uzaklaştığı iddia edildi.

Seri katil Atalay Filiz, İzmirlilere panik yaşatmaya devam ediyor. En son Buca ilçesinde görülen Filiz'le her an karşılaşma korkusu yaşayan vatandaşlar, dışarı çıkarken korkuya kapılıyor. İzmir'de Nurcan Türk isimli bir vatandaş, ilginç bir iddia ortaya atarak, vefat eden eşinin hayrına dağıtılan lokmalardan Filiz'in de yediğini öne sürdü.

"ÇOK AÇ BİR ŞEKİLDE LOKMA YEMİŞ"

Türk, yaptığı açıklamada, "Katil aramızda geziyormuş. Pazar günü, vefat eden eşimin hayrına lokma döktürdük. Eltimin oğlu televizyonlarda seri katili görünce beni arayıp ‘katile lokma ikram etmişiz' dedi. İki tabak lokma yediğini söyledi. ‘Emin misin?' deyince emin olduğunu söyledi. Elinde valizlerle geçiyormuş. Onların da dikkatini çekmiş. ‘Niye lokma döktürüyorsunuz? Neyi ödüllendiriyorsunuz?' diye sormuş. Onlar da hayrına döktürdüklerini söylemişler. Bunun üzerine çok aç bir şekilde iki tabak yemek yemiş üstüne de ‘Allah rahmet eylesin' demiş" dedi.

Türk, seri katilin günlük kiralık daire aramasıyla ilgili olarak da "Kiralık daireler para peşinde. Parayı veren daireyi kiralıyor. Dikkat edilmesi lazım" diye konuştu.

"ARAMIZDA DOLAŞIYOR"

Dışarı çıkarken korktuklarını belirten Ayşen Atmaca isimli vatandaş ise, "Korkuyoruz. Aramızda dolaşıyor. Her an karşımıza çıkabilir diye korkuyoruz. Günlük kiralık daire verenlerin de dikkat etmeleri lazım. Artık böyle bir tehlike var. Kime ev veriyorlar bir bakmaları lazım. Yanındaki daireler için de riskli bir durum. Ancak güvenlik güçlerine güveniyorum. İnşallah en yakın zamanda yakalanır" ifadelerini kullandı.