Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Serdar Ortaç, Adana Demir'in 3-0 geriye düştüğü ve 3-3 beraberlikle bitirdiği maç sonrası Beşiktaş taraftarını kızdıracak harekette bulunmuştu. Adana'da sahne aldığı bir mekânda Adanalıları kutlayan Ortaç, kutlama esnasında sahnede kendisine yakışmayan davranışlar sergiledi.

İlk önce argo bir el hareketi yapan Serdar Ortaç, daha sonra yüzlerce kişinin içinde sahneden küfürler haykırdı ve konserine kaldığı yerden devam etti. Akıl almaz olayın ardından Serdar Ortaç, sosyal medya sayfasından bir video yayınlayarak, terbiyesizlik yaptığını kabul etti.

Sosyal medya sayfasından açıklama yapan Serdar Ortaç şu ifadeleri kullandı, “Çok büyük terbiyesizlik yaptım farkındayım. 

Eğlence ortamlarında insan ne diyeceğini bilemiyor. Ben de yine gaza geldim, yapacak hiçbir şey yok. Artık laf ağızdan çıktı. Dua edeceğiz, affetsin beni başkan, taraftar, Sergen.. Çok üzgünüm. Son derece üzgünüm. Umarım affedersiniz"

Zafer Algöz açıklamasında "Serdar Ortaç kim be? Beşiktaş taraftarı böyle ufak işlerle uğraşmasın. İşimize bakalım. Varlığından bir fayda görmedik. Yokluğu bizim için kazançtır." ifadeleriyle Ortaç'ı adeta yerden yere vurdu.

Yaşananların ardından siyah beyazlı taraftarlar Ortaç'a sosyal medyadan büyük tepki gösterdi. Beşiktaş Kulübü de o anların videosunun sosyal medyada dolaşmasının ardından harekete geçti. Kulübün resmi hesaplarından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Beşiktaş taraftarından Serdar Ortaç'a sert tepki! Sahnede söylediği o sözler... "Bir organizasyon sırasında, Camiamıza yönelik hakaret içeren ifade ve davranışları nedeniyle şarkıcı S.O. hakkında gerekli hukuki işlemler başlatılmıştır."

Beşiktaş Kulübü, Serdar Ortaç'ın Adana Demirspor maçıyla ilgili konserinde yaptığı hareket ve kullandığı ifadelerle ilgili olarak savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Kaynak:Posta