İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, çocukluğunu geçirdiği İstanbul'daki adaylık sürecinden özel hayatına kadar hakkında merak edilenleri Kübra Par'a anlattı.

Sohbete katılan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım da kendisi ile ilgili sosyal medyadaki çirkin paylaşımlara ne kadar üzüldüğü ile ilgili ilk kez konuştu.

Semiha Hanım ile yapılan röportajın bir bölümü şu şekilde:

"HİÇBİR SUÇUM YOKKEN ÇOK ÜZDÜLER BENİ"

Semiha Hanım, son dönemde sosyal medyada sizinle ilgili yakışıksız söylemler oldu. Üzüldünüz mü, nasıl karşıladınız?

Beni çok suçladılar, çok rencide ettiler. Üç gün kendi telefonumu da evin telefonunu da açmadım. Herkes “Neden böyle yaptın, ne oldu?” diye sordu. “Hiçbir şey yok” dedim. Hiçbir şey yapmadım. Hiçbir suçum yokken çok üzdüler beni.

Semiha Yıldırım, Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu'na ise kendisine yönelik sözleri nedeniyle teşekkür etti. Semiha Yıldırım, “Gerçekten çok teşekkür ediyorum. Duygusuna, düşüncesine saygı duyuyorum. Hak etmediğimiz bir olayla karşı karşıya kalınca üzülüyoruz tabii. Bunun için basından biraz uzak duruyorum" diye konuştu. 

‘BİNALİ BEY İSTANBUL İÇİN ÇOK ŞEY YAPTI

Sizce İstanbul’un neye ihtiyacı var? Binali Bey ile kendi aranızda konuştuğunuzda ‘Şunu da yapsan iyi olur’ dediğiniz ne var?

Binali Bey İstanbul için çok şey yaptı. Daha da yapacağından eminim. İstanbul’un çok şeye ihtiyacı var. Yollara ihtiyacı var, trafiğin üzerinde durulması gerekiyor. Gençlere yönelik projeleri var. Onlar hayata geçince çok güzel olacağından eminim. O fırsat tanınırsa çok şey yapılabilir İstanbul’da.

Kaynak: Ajanslar