Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Project 333, sizi 3 ay boyunca 33 veya daha az parça kıyafetle kombin oluşturmaya davet eden minimalist stil meydan okumasıdır.

Hareketin öncüsü Courtney Carver Project 333 fikrini ilk olarak 2010'da tasarlamaya başlamıştı ve bunun bir kartopu gibi büyüyerek dünyanın dört bir yanından insanların deneyimlerini içereceğini ve binlerce kişinin bu meydan okumayı kabul edeceğini tahmin bile edemezdi.

Project 333 çok fazla ses getirdi ve şimdiye kadar Unclutter Your Life'ta, The Today Show web sitesinde, The Oprah Magazine'ide ve BBC makalesi olan The Paradox of Stuff'ta yer aldı.

Gelelim Project 333’ün kurallarına… 

Kurallar:

Ne zaman katılabilirim? Her üç ayda bir (Başlamak için hiçbir zaman geç değildir, harekete istediğiniz zaman katılın!

Neye ihtiyacım var? Giyim, aksesuar, mücevher, dış giyim ve ayakkabı dahil 33 ürün.

Neye ihtiyacım yok/nelerden uzak durmalıyım? 33 parçanın dışında kalanlardan uzak durmalısınız.

Nasıl bu hareketin bir parçası olabilirim? Öncelikle 33 parçanızı seçin, modaya dair geri kalan her şeyi kutulara doldurun, kutuların ağzını bantla kapatın ve gözden uzak tutun. Unutmayın, gözden ırak olan gönülden de ırak olur.

Başka neler var? Üç ay boyunca yaşamınıza, çalışma hayatınıza ve size uyumlu olacak bir gardırop yarattığınızı düşünün. Bunun bir işkence projesi olmadığını unutmayın ve giysileriniz size uymuyorsa veya kötü durumdaysa hemen değiştirin.

Kaynak: https://bemorewithless.com/project-333-challenge/