Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Antalya'da okul bahçesinde kaydedilen görüntüler velileri ayağa kaldırdı. Okula bir hafta önce müdür yardımcısı olarak atanan Fatma Yıldız Coşkun’un öğrencilere yönelik kullandığı sözler, sosyal medyada büyük tepki çekti. Görüntülerin ortaya çıkmasından sonra Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili inceleme başlattı.

Görüntüler Antalya Konyaaltı ilçesinde bulunan Hurma Ortaokulu kaydedildi. Bahçede toplanan öğrencilere mikrofonla seslendiği sırada bir veli tarafından kayda alınan videoda, Coşkun’un öğrencileri okul temizliği konusunda azarladığı, hakaret ve tehdit dolu sözler sarf ettiği görüldü.

Hürriyet Gazetesi'nden Ceren Deniz'in haberine göre; velileri ayağa kaldıran görüntülerden sonra Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili inceleme başlattı.

ÖĞRENCİLERİ TEHDİT ETTİ

Paylaşıldıktan sonra kısa süre içinde gündem olan videoda Coşkun'un “Sizin ağzınızı yüzünüzü dağıtırım, ben konuşuyorum burada. Sen gönüllüsün galiba toplamaya, toplatayım mı sana? Dinlemediğine göre... Bakın tekrar söylüyorum. İlk ve son kez uyarıyorum. Okul temizliğinden siz sorumlusunuz. Sizin pislettiğiniz yeri ben temizlemek zorunda değilim. İnsana yakışır şekilde, öğrenciye yakışır şekilde davranın” dediği görülüyor.