Yeniçağ gazetesi Murat Ağırel, sosyal medya hesabından başına gelen olayla ilgili paylaşımlarda bulundu. Hapiste olduğu sırada Yenişafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuri Albayrak’ın hakaret gerekçesi ile açtığı davadan beraat ettiğini ancak bugün aynı suçlama ile yeniden hakkında dava açıldığını belirtti. Ağırel’in paylaşımları şu şekilde:

1-Yenişafak gazetesi ve sahibi Nuri Albayrak ‘’İstanbul Baronu’’ başlıklı makalem ile ilgili hakaret ettiğim gerekçesi ile suç duyurusunda bulunmuştu. Cezaevindeyken beraat ettim.Mahkemenin gerekçeli kararı halen hukukun var olduğunu ispatlar nitelikte... Ancak...!+ 

2-Hakaret içermediği mahkeme kararı ile sabit olan ve beraat ettiğim makalem nedeni ile Yenişafak ve Genel yayın yönetmeni şikayetçi olmuş ve bugün tekrar Vatan Caddesi Fikri Mülkiyet Suçları Bürosunda ifade verdim. Üstelik ifade verdiğim esnada yeni dava açıldı!

3-Beraat ettiğim davadan ceza almam için ‘’Karalama yolu ile haksız rekabet’’suçu işlediğime karar verilmiş! Bu suçlama nedir? Acaba nasıl ‘’haksız rekabet’’ işlemiş olabilirim? Beraat ettiğim davadan beraat etmiş sayılmam için kaç defa yargılanmam gerekiyor?

4-Susacağımı sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz...