Milli Savunma Bakanlığı 165 personel alacağını daha önce duyurmuştu. Tüm aşamalardan geçildi gözler artık sınav sonuçlarındaydı. Mayıs ayının ilk haftasında açıklanması bekelen sonuçlar biraz önce açıklandı. Şimdi adaylar sonuç sorgulama içim MBS'nin resmi istesine akın ediyor.

MSB SONUÇ SORGULAMA

MSB'DEN AÇIKLAMA

1. 2018 yılı Sözleşmeli Personel temini kapsamında yapılan sınav sonuçlarını aşağıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

2. Başarılı olan adaylardan öncelikle sınav aşamalarını asil olarak tamamlayan adaylara, kontenjanın tamamlanmaması durumunda ise yedek adaylardan başarı sıralamasına göre mülakat öncesi seçmiş oldukları hastanelerden " TSK'DA MEMUR OLUR/OLAMAZ " kararlı sağlık kurulu raporu almaları maksadıyla hastane sevk belgeleri iletişim adreslerine posta/kargo yolu ile gönderilecektir.

3. Sağlık Kurulu raporu işlemleri ile güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması işlemleri olumlu sonuçlanan adaylara, kılavuzda belirtilen alım kontenjanlarına göre çağrı yapılacaktır.

4. Başvuru esnasında beyan etmiş olduğu iletişim bilgilerinde değişikliği olan adaylar, dilekçe ile durumunu MSB Personel Temin Daire Başkanlığı Cebeci/Ankara adresine bildirecektir.

5. Bu açıklamalar tebliğ niteliğinde olup, ayrıca duyuru yapılmayacaktır.