Denizli'de diş hekimi olan Hakan Çokak ve eşi Nursen Çokak, arkadaşları olan başka bir çift ile Marmaris'e günübirlik motosiklet turu için yola çıktı. bugün saat 13.00 sıralarında, Muğla- Marmaris karayolunun 17'nci kilometresindeki Sedir Adası Mevkisi girişindeki köprüye geldiklerinde Hakan Çokak, kullandığı 35 JA 3774 plakalı motosikletin kontrolünü, aşırı hız nedeniyle yitirdi. Savrulan motosiklet, köprünün demir korkuluklarına çarptı. Çarpmanın şiddetiyle arkada oturan Nursen Çokak fırlayarak köprüye 25 metre uzaklıktaki sazlık alana, motosikleti kullanan eşi ise karayoluna düştü. Motosiklet ise 50 mere boyunca taklalar atıp, yol ortasında kaldı. Motosikletin çarptığı demir bariyerlerin jilet gibi keserek sağ kolunu omuz hizasından kopardığı Nursen Çokak, olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralı halde eşinin cesedi başına giden Hakan Çokak, gözyaşına boğuldu. Yoldan geçen diğer araç sürüceleri tarafından eşinin yanından uzaklaştırılan Çokak, bu sırada gelen 112 Acil Servis ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

milli-okcu-nursen-cokak-motosiklet-kazasinda-oldu2.jpeg

JANDARMA VE POLİS KOPAN KOLU ARADI

Çokak'ın kopan kolu jandarma ve polis ekipleri tarafından yarım saat süren bir arama sonucu köprü ayağının yanındaki sazlıkların içinde bulundu. Arkadaşlarının öldüğünü öğrenen diğer motosikletli çift sinir krizi geçirdi. Kaza nedeniyle trafik bir süre tek şeritten verilebildi.

Polis Olay Yeri İnceleme ekipleri ve nöbetçi savcının olay yerinde yaptıkları incelemenin ardından Çokak'ın cesedi özel cenaze aracıyla Marmaris Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Polis, kazayla ilgiil soruşturma başlattı.

DENİZLİ'DE SPOR TUTKULARIYLA TANINAN AİLE

Denizli Okçuluk İl Temsilcisi iki çocuk annesi Nursen Çokak'ın ölüm haberi sevenlerini ve sporcu dostlarını yasa boğdu. çocukları da okçuluk sporuyla ilgilenen Çokak ve ailesinin okçuluğun yanı sıra motosiklet, yüzme, maraton ve dağcılık sporlarıyla yakından ilgilendikleri, Denizli'de birçok sportif yarışma ve etkinliklerin organizasyonlarını yaptıkları öğrenildi. (DHA)