Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Yıldız Holding’den yapılan açıklamada, Murat Ülker’in zincir  marketlerdeki fiyat tartışmalarına ilişkin söylediklerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir cevap niteliği taşıdığına yönelik yorum ve  iddiaların kesinlikle art niyetli olduğu belirtildi.

Yıldız Holding’den yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde pladis Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’in basın buluşmasında bir  gazeteciye verdiği yanıt sonrası, kamuoyunda bilgi kirliliğinin ve  yanlış anlaşılmaların önüne geçme zorunluluğu doğmuştur.

Murat Ülker’in basın mensuplarının zincir marketlerdeki fiyat  tartışmalarına ilişkin değerlendirmesi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın zincir marketlerde denetimlerin artacağına yönelik  açıklamasıyla yakın veya uzak bir ilgisi bulunmamaktadır.

Cumhurbaşkanımızın açıklamalarından günler önce yapılan bu  değerlendirmenin  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bir cevap  niteliği taşıdığına yönelik yorum ve iddialar kesinlikle art  niyetlidir.

Murat Ülker, çok daha önce yapılan toplantıda Yıldız Holding perakende  grubunun enflasyon rakamlarının altında bir fiyat politikası  izlediğini vurgulamış ve mesnetsiz fahiş fiyat uygulayan marketlerin  ve üreticilerin denetlenmesinin enflasyonla mücadelede en etkili  yöntemlerinden biri olacağını ifade etmiştir. Kamuoyuna saygıyla  duyurulur” denildi.