Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Çarşamba akşamı ekrana gelen diziler arasındaki müthiş rekabet reytinglere de yansıyor. Bu hafta çarşamba günü Kuruluş Osman, Masumiyet, Doğduğun Ev Kaderindir dizileri izleyicisiyle buluştu. Total ve AB izleyici grubunda birinciliği Kuruluş Osman göğüslerken Masumiyet Total'de yedinci sırada AB'de ikinci sırada günü tamamladı. Doğduğun Ev Kaderindir ise Total'de ilk onda kendine yer bulamazken AB grubunda yedinci sırada kaldı. Ancak sosyal reytinglerdeki oranlar şaşırttı.

Uzun süredir reytinglerde düşüşte olan Doğduğun Ev Kaderindir sosyal medya paylaşımlarına bakıldığında bu hafta 64 bin 631 iletiye konu olarak günü lider tamamladı. Masumiyet 33 bin 458 iletiyle ikinci olurken Kuruluş Osman 12 bin 857 iletiye konu olarak günü üçüncü sırada kapattı.

Yasak Elma bildiğiniz üzere entrikaların ardı arkası kesilmeyen pazartesi akşamlarının eğlenceli dizilerinden biri. Şahika ve Ender entrika kraliçeleri... Yalnız bu iki karaktere büyük bir rakip geldi. Masumiyet dizisinde Hülya Avşar'ın hayat verdiği Hale karakteri şeytana papucunu ters giydirdi. 9. bölümdür ekrana gelen Masumiyet'in yayınlanan son bölümünde İsmail Ilgaz karakterini ağızları açık bıraktı. Meğer "Asıl entrikacı İsmail'miş" demekten alıkoyamadık kendimizi.

Son bölümde Ela’yı dövdükten sonra arabadan atılma sahnesi, gecenin en çok konuşulan sahnelerinden oldu. Çok kısa bir sahne görünmesine rağmen Ela'yı arabadan atan kişinin İsmail olduğu gece boyunca konuşuldu.

Başrollerini Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın'ın paylaştığı Masumiyet 10. bölüm fragmanı için buyurunuz!

İsmail'e karanlık yollar!




Babasıyla bağlarını koparan İlker Ilgaz'a bir darbe de Ela’dan geldi. Ela'nın heyet raporu bu haftaya damga vuran diğer gelişme oldu. Bahar ve Harun’un iş birliği Ilgaz cephesini yerle bir ederken olay gecesinin sarsıcı gerçeği de artık gün yüzüne çıkmaya başladı.

Entrikalarıyla olduğu kadar oyuncu kadrosundaki değişiklikleriyle de gündemden düşmeyen Yasak Elma yine bir ayrılık haberiyle gündemde!



Başrollerini Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Şevval Sam'ın oynadığı dizide Cansu karakterine hayat veren Nilperi Şahinkaya'nın bu hafta veda edeceği konuşuluyor. Yeni bölüm fragmanında Cansu'nun yapacağı silahlı baskın sahnesinin nasıl biteceği merakla beklenirken bir kişinin öleceği ve bir karakterin de yaralanacağı bilgisi geldi. Ender mi Şahika mı ölecek derken gelen son bilgiler Cansu'nun öleceği yönünde.

Yasak Elma 108. bölüm fragmanı