Ertuğrul Bey karakterine hayat veren Engin Altan Düzyatan önümüzdeki sezon dizinin devamında yer almayacak. Daha önce başarılı dizi ve sinema filmlerinde rol alan Burak Özçivit, Osman Bey rolünde ekran karşısında olacak. Diriliş Osman'da oynayacak iki oyuncu da belli oldu.

Daha önce Neredesin Firuze filmi ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi dizilerde oynayan Ragış Savaş ile Ayşegül Günay, Diriliş Osman dizisinde rol alacak.

Diriliş Osman ilk sezonu başlangıç tarihi ile ilgili yapımcı şirketten bir açıklama gelmedi. Ancak dizinin geçen sene olduğu gibi Eylül - Ekim aylarında başlayacağı tahmin ediliyor.

Yapımcı ve senaristliğini Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği ve bu sezon Atv'de yayınlanacak olan "Diriliş Osman" dizisinin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak. Çekimlere az bir süre kala Osman Bey karakterine can veren dizinin başrol oyuncusu Burak Özçivit koreografi eğitimlerini tamamladı.

Bir yıldır Bozdağ Film Platolarından bulunan spor ve binicilik tesislerinde, uluslararası koreografi ekibi Nomad Grubu'nun usta eğitimcisi Rahim Muradov'dan dövüş, kılıç ve aksiyon eğitimi alan Burak Özçivit, aynı zamanda uluslararası eğitmenlerden okçuluk ve at binme eğitimleri de aldı.