Fake hesaba düşme

Fake hesaba düşme

Aşırı yakışıklı erkek, aşırı seksi kadın fotoğrafları her zaman şüphelidir. Üstelik unutmayın Türkiye’de 38 milyon Instagram kullanıcısı var ama bunların yüzde 25’i sahte. Birini beğendiyseniz, önce fotoğraflarını, ‘Google görsel arama’da aratın. Başkasına ait fotoğraflarsa mutlaka ortaya çıkar. Ayrıca DM’den yürüyeceğiniz kişinin paylaşımları sadece kendi fotoğraflarından oluşuyorsa, fotoğraflarda arkadaş grubu ya da aile üyeleri görünmüyorsa, fotoğraflar hep dar açıyla çekilmiş, arka planda manzara, cadde, özellikle de dükkan tabelaları görünmüyorsa bilin ki onlar da sahte.

Tek seçenekmiş gibi davranma

Tek seçenekmiş gibi davranma

Bugüne kadar hiç sevgili bulamamış da sanki tek seçeneğin DM’den yürümekmiş gibi davranırsan baştan kaybedersin. Bu yüzden öz güveni yüksek bir şekilde davranacaksınız. Yani rahat olacaksınız. Bu rahatlığı ve öz güveni de karşınızdakine hissettireceksiniz. Ayrıca onu beğendiğinizi hissettirmelisiniz. Fakat bunu yaparken aşırıya kaçmamalısınız. Mesajlaşma sırasında sürekli onun güzelliğini, yakışıklılığını seksiliğini dile getirirseniz ‘internet sapığı’ damgası yiyebilirsiniz.

Sexting için acele etme

Sexting için acele etme

“Üzerinde ne var?” sorusu artık işe yaramıyor. “Seni rüyamda gördüm” deyip seks fantezinizi anlatmanız da işe yaramıyor. Bu işi akışına bırakın. Karantina günleri uzayacağa benziyor. Öyleyse daha ilk konuşmada seksten söz etmenin ne gereği var? Ha bir de olayı tamamen romantizme boğma. “Sana aşık olabilirim”, “Senin gibisini daha önce hiç görmedim” gibi Yeşilçam klişelerinden de uzak durun.

Mizahın dozuna dikkat

Mizahın dozuna dikkat

Sürekli aşk sözleri, şiirler, romantik laflar etmemelisiniz. Elbette sözlerini esprilerle süsleyeceksiniz. Fakat bunlar sizin esprileriniz olmalı. Klişe esprileri art arda sıralarsanız komik duruma düşersiniz. İnsanları çekici kılan en önemli özellik zekasıdır. Zeka ürünü espriler her zaman hayranlık uyandırır. Eğlenceli bir konuşma, sürekli komik şeyler anlatmak demek de değildir.

DM'den devam et

DM'den devam et

“Burası kastı WhatsApp’a geçelim” cümlesi artık insanları sadece güldürüyor. Zamanı gelince tabii ki WhatsApp’a da geçersiniz. Ama buranın da tadını çıkarsanıza. DM’nin dışında, yorum yazabilirsiniz, beğeni butonunu kullanabilirsiniz. Ha bir de lütfen kendinizden söz ederken mütevazı olun. Özelliklerinizi abartarak aktarmayın. Hele hele sakın yalan söylemeyin. Yapamayacağınız şeyler için “Yaparım” demeyin.

Hangi cümle ne anlama geliyor?

Hangi cümle ne anlama geliyor?

  • Benimle yazışıyorsun ama sakın sevgilin kızmasın? Bu cümle erkek tarafından her an söylenebilir. Karşısındaki kadının sevgilisi olup olmadığını anlamanın en iyi yoludur. Karşı taraf bu soruyu asla cevapsız bırakmaz. Genellikle “Yok canım ne sevgilisi” diye cevap alınır.
  • Senin gibi biri nasıl yalnız olabilir? “Sevgilin kızmasın” sorusunun hemen arkasından gelir. Bunda amaç, “Sevgilin yok ama acaba senin ilgilendiğin ya da seninle ilgilenen biri var mı?” sorusuna cevap aramaktır.
  • En son ne zaman biriyle birlikteydin? Bu soru, “Yeni mi ayrıldın? Öyleyse sizin şimdi barışma süreciniz falan olur” demeye gelir.
  • Sen ayaktasın ama evde herkes uyuyordur herhalde... Bu cümlenin amacı “Yalnız mı yaşıyorsun yoksa ailenle mi?” sorusuna cevap aramaktır.
  • En güzeli ‘beklentisiz’ ilişki... Diyor ki; “Benden öyle uzun ilişkiler falan bekleme. Takılalım, gezelim, yiyelim, içelim, sevişelim ama hepsi o kadar...”
  • Hiç kimse özgürlüğünden taviz vermemeli... “Evet seninle takılırım ama benim başka bir hayatım daha var. Sakın ona karışma.”
  • Dozunda kıskançlık iyidir... “Beni sıkma, beni boğma, hayatıma fazla karışma.”