Antalya'da devriye görevi yapan polis ekiplerine düzenlenen silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Mehmet Çolakve Abdullah Bülbül'ün Konya'daki evlerine ateş düştü. Aileler haber sonrası cenazeleri teslim almak üzere Antalya'ya gitti.

Antalya'da akşam saatlerinde devriye gezen polis ekiplerine düzenlenen silahlı saldırı sonrası şehit olan Konya nüfusuna kayıtlı Mehmet Çolak ile Abdullah Bülbül'ün evlerine ateş düştü. 30 yaşındaki şehit Mehmet Çolak'ın babası emekli Ahmet Necati Çolak, televizyondan oğlunun şehit haberini alması üzerine hemen Antalya'ya yola çıktı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir akrabalarını ziyarete giden anne Saliha Çolak'ın da Antalya'ya gitmek üzere yola çıktığı bildirildi. 3 kardeş olduğu öğrenilen şehit Mehmet Çolak'ın erkek kardeşi Hakan Çolak'ın da polis memuru olarak görev yaptığı öğrenildi.

Şehit polis Abdullah Bülbül(34)'ün şehit haberi Hüyük ilçesinde oturan ailesine Konya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından verildi. Aile cenaze işlemleri için Antalya'ya gitti.