Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un, 2012 ve 2013 yılları arasında sahte fatura kullandığı iddiasıyla "vergi usul kanuna muhalefet" suçundan 6 yıldan 10 yıla kadar hapis istemi istenen dava, geçtiğimiz gün Anadolu 13. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Bir kadın hakimin suçlu sıfatında yargılanan Kıvanç Tatlıtuğ ile fotoğraf çektirmesi ise tartışmalara neden oldu.

FATİH BULUT'UN ŞARKISINA KLİP ÇEKTİ
Tatlıtuğ ile çektirdiği fotoğraf ile gündeme gelen 13. Asliye Ceza Mahkemesi hakimi olan savcının ortaya çıkan videosu sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Kadın savcı, söz konusu videoda duruşma salonunda şarkıcı Fatih Bulut'un "Çok Sevdim Yalan Oldu" şarkısına klip çekiyor.

NE OLMUŞTU?
Kıvanç Tatlıtuğ'un, 2012 ve 2013 yılları arasında sahte fatura kullandığı iddiasıyla "vergi usül kanuna muhalefet" suçundan 6 yıldan 10 yıla kadar hapis istemi istenen dava, geçtiğimiz gün Anadolu 13. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Bir kadın hakimin, suçlu olarak yargılanan Kıvanç Tatlıtuğ ile fotoğraf çektirerek "Perşembe'nin sürprizi" notuyla sosyal medyada paylaştı. Savcı ve Tatlıtuğ fotoğrafı ise sosyal medyanın gündemine oturdu. Tartışmalara neden olan fotoğrafa ilişkin Hakimler ve Savcılar Kurulu, inceleme başlattı.