Manisa'da 5 yaşındaki A.E.G.. annesinin elinden kurtulup yola fırlayınca Otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Oğlunun başında sinir krizi geçiren Fatma G. "Dayan oğlum şimdi ambulans geliyor" diye gözyaşı döktü.

Yunusemre ilçesi Mesir Mahallesi Nusret Köklü Caddesi Lale Kavşağı'nda dün  meydana geldi. 5 yaşındaki A.E.G., alışverişten evlerine dönerken bir anda annesinin elinden kurtulup yola fırladı. Behçet Ö. yönetimindeki aracın çarpması sonucu küçük çocuk refüje savruldu.

A.E.G. ağır yaralanırken başucunda sinir krizi geçiren anne Fatma G. "Dayan oğlum şimdi ambulans geliyor. Ambulans nerede ne olursunuz arayın bir an önce gelsin yavrum ölecek" diyerek çevresindekilere yalvardı.

Ambulans gelene kadar yoldan geçen bir emekli sağlık personeli yaralı çocuğa ilk müdahaleyi yaptı ve uyumamasını sağlamaya çalıştı.

Olaydan etkilenen minik bir çocuk da gözü yaşlı annenin omzuna dokunup "Ne olursun teyze ölmeyecek, kurtulacak" diyerek teselli etmeye çalıştı.

Otomobil sürücüsü Behçet Ö. ise kendisine tepki gösteren kadınlara "Abla ne yapayım birden önüme fırladı" diyebildi.

Ambulansla Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırlan A.E.G.'nin durumunun iyiye gittiği belirtildi. Sürücü Behçet Ö. ise polis tarafından gözaltına alındı.

Öte yandan vatandaşlar kazanın yaşandığı kavşaktaki trafik ışıklarında sık sık arıza yaşandığını ve sürücülerin de hız limitinin üzerine çıktığını belirterek denetimlerin arttırılmasını istediler.